Dlaczego są zasłonięte tablice rejestracyjne? Na innych piotrkowskich portalach są pokazane ETM....
To co my jutro rano nie kupimy nic do jedzenia przecież ci panowie uważają się za takich nieskazitelnych i najlepszych kierowców a tu taki psikus
Przykład z życia-chcesz dzień url.na żądanie bo nie czujesz się na siłach.Odp.NIE.Dalej nie muszę opowiadac
Przez ten wypadek musiałam 40 km drogi narzucić, aby wjechać do miasta..pomijam, że tam gdzie miałam zdążyć - nie zdążyłam
Na szczęście nie ma ofiar w tym wypadku. Kierowca był nietrzeźwy, miejmy nadzieję jednak, że nie odniósł obrażeń.
Dziś podano:
Prokuratura Okręgowa w Warszawie umorzyła śledztwo dotyczące niedopełnienia obowiązków służbowych przez funkcjonariuszy Komendy Policji w Piotrkowie Trybunalskim, w sprawie wypadku spowodowanego przez Sebastiana M. Stwierdzono, że nie doszło do wypełnienia znamion czynu zabronionego. Postanowienie o
umorzeniu śledztwa wydano na początku sierpnia br.
Rodzinie służy prawo odwołania.
Brak słów na takie orzeczenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!