Spotykałem te ciężarówki na tej trasie, jeżdżą nią codziennie, parami. Niestety ich kierowcy nie zwalniają na żadnych ograniczeniach, a często nawet wyprzedzają osobówki. W tym miejscu jest ograniczenie, ciekawe z jaką prędkością jechała wywrotka?
I znowu kolejny zgon na tej niebezpiecznej drodze. S12 to priorytet.
Napisałem komentarz, dodałem komentarz, otworzyła się taka ramka z tekstem chyba w języku angielskim, a pod spodem polskim( albo odwrotnie). Domyśliłem się, że napisali mi, że piszę głupoty, a ja pisałem mądrze i ortograficznie. Chyba muszę zacząć pisać piórem wiecznym, może to coś zmieni. A na poważnie, chyba zainwestuję w gołębie pocztowe, ale to jeszcze trochę. Na marginesie, to portal epiotrków rozkrzewił się i puścił korzonki gdzieś daleko, poza granice, a szkoda.
Odpieprzcie sie od ciężarówek,pisze wyraźnie,że ciągnikiem wjechał pod samochód ciężarowy !!!
W takim wieku to się siedzi w domu a nie wsiada za kiere !
Zapraszam wszystkich do przejechania tej drogi od podkalku na korytnice i wtedy piszcie komentarze kto nie przejerdza tej drogi w poprzek to nie wie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!