to juz kolejny taki przypadek. i pewnie znowu beda glosy ze to kierowca jest winny.
Przejeżdżałem tam po wypadku. Obok zwłok, na ulicy, leżała puszka po browarze, więc chyba wszystko jasne. Kierowcy (dostawca pieczywa) mogą zarzucić, że gdyby jechał przepisowe 50 km/h, to by go zauważył, choć o 5:15 to raczej trudne.
Szch i tak by go pewnie nie zauważył jadąc to przepisowe 50 km/h tym bardziej że panowały lekkie mgły o tej godzinie. Szkoda tylko kierowcy bo to może się odbić na jego psychice.
szkoda czlowieka ale lezy sie w lozku a nie na ulicy!!!!!Szkoda kierowcy.... napewno ciezko mu bedzie sie otrzasnac ale ja jestem z nim.... bo tez jestem kierowca i wiem co wyczyniaja piesi!!!klapki na oczach i tyle!!!
A inni uczestnicy ruchu nie widzieli wcześniej leżącego człowieka na ulicy? Nie wierzę, że nikt tamtędy nie jechał. Nie można było tego człowieka zciągnąc z asfaltu na chodnik chociaż?
O 5 rano o tej porze roku mało co widać. A jeżeli jeszcze była mgła to nie ma szans.
Miasto monitorowane ??? To gdzie ten monitoring działa, nie na głównych ulicach naszego miasta ?
skoro leżał na ulicy to chyba jasne, że jego wina? na ulicy się nie leży, tylko jeździ samochodami, motocyklami i rowerami. Ulica nie służy do leżenia...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!