I to jest ten groźny mit, w który wierzą młodzi ludzie. Wierzą w jakiś ogólnoświatowy spisek. W to, że rządy państw ukrywają cudowną moc marihuany po to by... im zrobić na złość. Marihuana może pomagać w chorobach, to jest poparte badaniami. Może być lekiem i tak jak lek może zaszkodzić!! Argumentem palaczy jest to, że marihuana nie uzależnia fizycznie, owszem. Ale uzależnia psychicznie, radzę sprawdzić, co to za rodzaj uzależnienia.
W ogóle Ty się zastanów co piszesz. marihuana jest narkotykiem. I tak jak inne narkotyki wykorzystuje się ją w medycynie (nie u nas). A policja nie ustanawia prawa. Za to ma obowiązek walczyć z przestępcami. Można by mieć pretensje do policji, gdyby nie zareagowała.
Witam wszystkich. ;) To zaczynamy!
Po 1. Czy Wam dready tylko się kojarzą z brudasami, ćpunami i źle wychowanymi dziećmi? Czy ktoś jak ma inny fryzurę niż wszyscy jest od razu skreślany przez wygląd? Czy Wy jesteście aż tak mało tolerancyjni? Owszem dready mogą się kojarzy z brudem ale to chyba zza dawnych czasów. Ludzie wtedy nie meli się jak myć ; D
Ładny komentarz ;)
~matka (Gość) 15.12.2011 10:49
"Czy to oznacza, że dyrekcje szkół pozwalają uczniom przychodzić na lekcje z czymś takim na głowie? To które to są szkoły w Piotrkowie? Co na to kuratorium?"
A przeszkadza to pani, że mam taką fryzurę? Ja się do Pani wyglądu nie wtrącam, więc proszę się odczepić od nas ;)
~konopie (Gość) 15.12.2011 11:57
"Szkoda tylko te dzieciaki są zmanipulowane.Ktoś się nimi posługuje a tylko po to , żeby notowania partii poszły w górę myślę że wszyscy wiedzą o jaką chodzi.Za 20 lat zrozumieją jeśli dożyją(jeśli się nie zaćpają na śmierć) i będą wychowywać swoje dzieci jaką krzywdę wyrządzili swoim działaniem reszcie społeczeństwa."
Tak samo mogę powiedzieć o większości społeczeństwa. Ludzie są OGŁUPIENI. Tylko wódka i pieniądze. To jest priorytet. A gdzie są inne wartości? Czy liczy się dla Was coś więcej? Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi. Oczywiście nie mówię o wszystkich. ;)
~xD (Gość) 15.12.2011 12:32
"Poryło te puste mózgi. Zamiast iść się pouczyć w szkole to takie rzeczy w głowach. Co później z takich wyrośnie."
Serio? Coś mi się zdaje, że gorzej kończą ludzie po alkoholu. A szczególnie jak młodzież zaczyna pić. Do szkoły w ogóle nie chodzą i myślą tylko o tym aby wyjść na ulicę i komuś przylać, niestety zawiodę Cię my tacy nie jesteśmy ;)
Wiec jeśli spotkasz nas w ciemniej uliczce to nie masz się czego obawiać. Jedynie co moglibyśmy zrobić to poczęstować Cię "jointem" lecz za to niestety możemy iść siedzieć ;/
jajaja 15.12.2011 16:54
""Przy 18-latku znaleziono skręta. - Wyglądało to tak, jak zawsze. Paliłem sobie marihuanę, policja przyjechała i mnie od razu zatrzymała. Zawieźli mnie na komisariat, ja się przyznałem, bo wtedy nie znałem jeszcze dobrze swoich praw." (?!) Cwaniaczek. Upiekliby zwykłe ciasto i zanieśli do domu dziecka, albo do pogotowia opiekuńczego. A nie cyrk robią. Im mnie osób zapali marihuanę, tym będzie mniej narkomanów. Dla mnie rachunek jest prosty. Żaden narkoman nie zaczyna od heroiny."
Heh. A Ty nie mógłbyś zanieść ciasta? Ode mnie tego byś wymagał a sam zapewne nic nie robisz ;)
lukch 15.12.2011 18:00
"Drażnienie Policji nie wyjdzie im na dobre. Młodzi to jeszcze nie rozumieją ile jest wart święty spokój."
No właśnie tego nie wiemy. Wychodząc na ulicę jesteśmy skazani na wyzwiska z drugiej strony za fryzurę. A do tego jesteśmy ścigani jak prawdziwi przestępcy. A co my takiego robimy?
Na dziś tyle starczy. Nie wiem czy ktoś jeszcze to odwiedza ale liczę na jakieś porządne wypowiedzi.
Jak będę miał czas znajdę więcej tych śmiesznych komentarzy i będę mógł z Wami porozmawiać. Tylko proszę na poziomie.
Komentarze są dobre te pozytywne jak i negatywne. Ale to co większość ludzi tu piszę jest już śmieszne ;) Do zobaczenia
BLESS! ;)
"Zapewne" wyobraź sobie dzidziuś, że pomagam chorym, obcym ludziom parę razy w tygodniu. Poza tym, dziwna ta Twoja odpowiedź na cały mój komentarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!