bardziej szkoda mi kotów i tego jacy ludzie z tego miasta niektórzy je traktują. dlatego nie mam już żadnego współczucia wobec ludzi. dla mnie możecie zdychać jeden z drugim i ja też. to wy sprawiliście że człowiek jest jaki jest. to ludzie stworzyli ten świat.
W jakim celu przypominacie? Te zdarzenia są powiązane, czy jak?
a co zrobiły instytucje miejskie podległe Wielkiemu Krzysztofowi Pobożnemu-ojcu założycielowi 800lecia miasta bogatego przeszłością i biednego w przyszłości?
Okres burz, z piorunami, ulewnych deszczy, wysypu grzybów i spadających liści już się skończył, a teraz szybkim krokiem nadchodzi okres śniegu, mrozu wiatru i zwłok.
A co na to Panowie Komendanci Policji? Gdzie był dzielnicowy, punktu na mapie nie miał zaznaczonego? A może miał i olał?
Tylu zdarzeń w Piotrkowie nie było od lat. Propozycja- emerytura, niekoniecznie zasłużona.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!