Bardziej ciekawi mnie pogląd Domarackiego na inną rzecz: czy tak jak i jego guru też uważa, że Polsce niepotrzebna jest jakakolwiek autonomia, a nasza flaga, hymn i godło to symbole nacjonalizmu, które prowadzą tylko do antagonizmów i wojen? Czy też jest aż tak postępowy?
http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/palikot_chce_zlikwidowac_polske/64177
Nie, będzie jeszcze inaczej: ktoś te długi kupi, na przykład niejaki Z.W., vinci2, czy jakoś tak. Dorobił się na Ósemce, kupi se Piątkę. I już. I po Karcie Nauczyciela, po ostatnich nauczycielach, którzy jeszcze coś umieją i są w stanie czegoś nauczyć.
Thank you very much. OK.
Wujek ok.
Kredyt i Pożyczka jak wspomniałem na samym początku są tak samo obarczone OBCIĄŻENIAMI !!!
Gospodarz, który tak Rydzykuje majątkiem publicznym musi być lekko mówiąc nieodpowiedzialny.
Żeby się nie okazało, że jak zacznie się czkawką odbijać taka "speluna" tj. polityka to dopiero miasto odżyje wyjdzie z 13 wieku i wejdzie w 22 wiek pełną gębą bo tak Prezydent szybko bez zabawy zbędnej sprywatyzował miasto :D
To jesli sie przerobi szkoły na banki i markety to miasto bedzie moglo wziac jeszcze wiecej kredyrów. Nie zapomnijmy o kilku dodatkowych stacjach paliw (Moze z jakiegoś przedszkola uda sie zrobić) zeby auto prezydenta miało gdzie sie napić
Chojniak - wiesz potrzebuję pożyczki, muszę rozkręcić miasto, pożyczysz mi tak ze dwa miliony?
cieszcie sie ze miasto sie zadłuzyło sie w WFOŚ a nie w providencie
Pan prezydent z tego co się orientuję wcześniej uczył w szkole. Chyba czas do niej wrócić a inwestycje pozostawić ekonomistom z doświadczeniem. Tylko to nas ratuje przed bankructwem. Nie pozwólmy aby statkiem dowodził "majtek". Gdzie jest kapitan?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!