Macie pretensje do tych co wpychaja sie bocznymi drogami... A co maja powiedziec ci co pracuja w piotrkowie a mieszkaja za sulejowem? 2xdziennie po 1h stania w korku=10h tygodniowo... I jak to sie ma do bulwersu warszawiakow i lodzian byczacych sie nad Pilica? :p
Najbardziej irytuje mnie tylko jedno, ze zazwyczaj pojazdy o rejestracjach EOP i EL zastawiają stojąc w korku drogi wyjazdowe, policja przy mnie jechala po chodniku, ale kierowcy który zastawil drogę nawet nie zwrócili uwagi. Dośc, ze jadąc od Piotrkowa trzeba się naczekać to po przejechaniu mostu trzeba jeżdzić objazdami i tłuc sie po dziurach za Tesco bo nie można przez jakiegos barana skrecic w Targową!
też mi się nie podoba zachowanie kierowców jeden drugiemu zajeżdża kłócą się stojąc w kolejce no i taki jeden z drugim ciągle trąbią nawet w nocy czy szybciej pojedzie jak będzie trąbił a ludzie tam mieszkają też potrzebują odpoczynku od szumu samochodów i upału
ten most remontuja co 2 lata i jest to samo totalny burdel a jak ktos jedzie z dzieckiem przy 40 stopniach i ma stac w tym korku 1,5h
Zamiast wyzywać tych kierujących ruchem należy po prostu zadzwonić do GDDKiA i do Kancelarii Pana Premiera i z Nimi sobie "porozmawiać". Telefony łatwo znaleźć. Jak odbiorą kilka konkretnych telefonów, to może zrozumieją.
A paniska nie rzucą do słuchawki tak jak chłopaki kierujące ruchem: spie.....aj ?????
O tempora, o mores!
No cóż, takie czasy, że wszystkiego się można spodziewać...
Przecież cały czas jest otwarty, a ruch odbywa się obecnie wyremontowaną częścią północną:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!