Pomijając fakt, że nie oglądam tych dennych "programów rozrywkowych", to dzieciak sympatyczny. Oby mu się udało i oby jak najdłużej cieszyło go to, co robi :)
mniejsze wydanie Justina Bibera ;) szkoda chłopca pod względem wyglądu ...
Jego wygląd jest sprawą rodziców i nic nam do tego. Jednym będzie się podobać, innym nie.
Mnie się również nie podoba mówiąc na marginesie.
Ale chłopiec fajnie tańczy, widać że ma potencjał, na pewno dużo trenuje. I z całą pewnością ma talent.
Jednakże formuła tego programu, czy sposób oceniania przez wykwalifikowane jury pozostawia do życzenia. Ze względu na mieszkańca Sulejowa obejrzałam pobieżnie 3 odcinki, bardziej słuchałam niż oglądałam i nie wiem czym kierują sie osoby oceniające te dzieci.
Ojej ona jest taka słodziutka....dajmy jej 9,5...
Sorki, nie zgraliscie się ...ale mocna 8....itp.itd.
Programem powinien zająć się Rzecznik Praw Dziecka, dla jednego ogromnym przeżyciem było to, że odpadło, a dla innego (które nie odpadło), było przeżyciem, że to co odpadło dostało pudełko ze słodyczami....to chyba było w pierwszym odcinku...
Jedno, które ma faktycznie jakiś talent, ale nie jest wygadane, odpadnie, bo nie jest medialne.
Drugie, które ma gadane, ale wyjdzie na scenę, pomacha chusteczką, dwa razy się zakręci, przejdzie dalej, bo zagadało tego, który pozostanie dzieckiem do kresu swoich dni...
Może jakieś kategorie powinny być wprowadzone: taneczna, wokalna, ADHD.... a już na pewno wiekowa, jak można w ten sam sposób oceniać 4-latkę czy 12-latkę?
Powiem tak na miasto z nim bym nie wyszedł. No chyba żeby założył czapkę zimową i zdjął te klipso - guziki. Pewnie za kilka lat kółko w nos mu rodzice wczepią a do stóp dzwoneczki przyczepią.Co to się porobiło na tym świcie? http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Rośnie jeszcze jeden głupkowaty celebryta.W tym wieku trzeba się uczyć i zdobywać wykształcenie.Miejmy tylko nadzieję,że palma mu nie odbije i będzie normalny.
kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W życiu bym nie pozwolił, żeby robić z wyglądu któregoś z moich trzech synów małego przygłupa. Rodzicom chłopca brak piątej klepki.
Kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakochałam się w nim od pierwszego wejżenia!!!!!!
Słodki jest
Zakochałam się w nim od pierwszego występu jago piękne oczy oszalałam szkoda że mieszka tak daleko odemnie...
Jest wspaniały
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!