Już są, w Piotrkowie rządzi koalicja Chojniaka i SLD pod rękę z przewodniczącym koła przyjaciół Radia Maryja Lechem Kaźmierczakiem.
Apeluję do prezydenta aby wezwał specjalistów od podsłuchów niech sprawdzą czy nam czegoś nie podłożyli. Oni z tego słyną.
Przepraszam pomyłka - oczywiście dwóch udanych. raz jeszcze sorki i wszystkiego dobrego na święta
No tak wystarczyło przeczytać artykuł i już wiem. Przepraszam wszystkich za brzydkie słowa. Wesołych świąt
Na zdjęciu po prawej RENDZE prez.P.T. K.Ch.(nie mogę pisać i mówić brzydkich słów na "k" i "ch") dwóch pierwszych lewaków Piotrkowa Trybunalskiego; czy kogoś jeszcze z lewactwa brakuje? Ci to potrafią się podpiąć, nawet pod żółtego czerwonego cycka!!!!
no właśnie i tak mógłby brzmieć początek mojej powieści fanatsy haha. Przepraszam wszystkich i wszystkiego dobrego na święta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!