Nie każda chemia, która ma w nazwie "niemiecka" jest rzeczywiście wysokiej jakości i efektywna. Dlatego lepiej zawsze porównywać składy i kupować u autoryzowanych dystrybutorów, np. https://europedg.pl/
Leszek, pisałem że robiąc to samo w Niemczech można zarobić 2 0 euro na h, ale niekoniecznie musi być zatrudnienie od haeringa. Są w Niemczech zakłady które produkują też takie detale i zatrudniają Polaków w normalny sposób, naprawdę bo kiedyś szukałem i miałem propozycje za17e/h na start
plyn do płukania persil universal (zielony 1,5litra) w niemczech cena od 5,20 do 6 euro w polsce ten sam plyn 13zl a 14 zl. roznica cenowa jest wiec i jakoscowa tez.
Co tu dużo gadać... Porównać naszego Poloneza do chociażby Golfa 3.... Golfy jeżdżą do dziś a Polonezy? W "krzokach" za stodołami albo w hutniczych piecach pływają...
Polacy kupujmy polskie produkty bedzie nam wszystkim w kraju dostatniej. Zwlaszcza 500 plus na polskie towary!(nie wodke uprzedzam marudy)ja tam nie mam kompleksow co sie da wyvieram polskie.
To dobra okazja żeby przestać kupować zachodni syf i zacząć wybierać polskie produkty.
Ba! Żeby tylko chemia! U nas pieczątki z kartofla, a te niemieckie z gumy. Też widzę różnicę w stemplowaniu.
kiedyś nie mogłam pozbyć się plamy z sukienki. Prałam kilka razy w różnych proszkach a plama nadal pozostawała. Mąż kiedyś przywiózł z Niemiec najtańszy płyn.... do płukania. Wrzuciłam swoją sukienkę i plama zniknęła. No to jak to wyjaśnić ??? Teraz kupuję tylko niemieckie choć to nie polski patriotyzm
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!