Wielka mi rzecz, dużo by bank nie stracił.. Nikomu oprócz siebie krzywdy by nie zrobiła, przecież musiała by spłacać, a jak nie to wiadomo windykacja, komornik itd... Wielkie mi wyłudzenie, mordercy czasami na 3 lata idą do więzienia a tu kobieta za wzięcie kredytu dla siebie może iść na 8 lat..
Jest przestepstwo, bo jak uwazasz kto by to 90 tys. oddawał? Podatnicy. Ona by wyjechała z kraju i miała wszystko w d.... A komornicy bezskutecznie probowaliby ściągnąć od niej pieniądze.
W tym chorym kraju można wszystko .Polska to dziki kraj.Siły zachodnie działają.A tak żartem to miała w sobie inicjatywę i chciała cos zrobić. Jej się nie udało a aferzysci w POLSCE mają się dobrze. MOŻE POWINNA WIĘCEH CHCIEĆ ZGARNĄĆ
To jest przestępstwo? Brac kredyt na siebie? Zaswiadczenie o zarobkach to bezwartosciowy swistek bo dzis pracujesz jutro nie...Brac na kogos kredyt to ja rozumiem...ale sobie petle na szyje krecic i jeszcze pojsc siedziec...bez sensu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!