To jest przestępstwo? Brac kredyt na siebie? Zaswiadczenie o zarobkach to bezwartosciowy swistek bo dzis pracujesz jutro nie...Brac na kogos kredyt to ja rozumiem...ale sobie petle na szyje krecic i jeszcze pojsc siedziec...bez sensu
W tym chorym kraju można wszystko .Polska to dziki kraj.Siły zachodnie działają.A tak żartem to miała w sobie inicjatywę i chciała cos zrobić. Jej się nie udało a aferzysci w POLSCE mają się dobrze. MOŻE POWINNA WIĘCEH CHCIEĆ ZGARNĄĆ
Jest przestepstwo, bo jak uwazasz kto by to 90 tys. oddawał? Podatnicy. Ona by wyjechała z kraju i miała wszystko w d.... A komornicy bezskutecznie probowaliby ściągnąć od niej pieniądze.
Wielka mi rzecz, dużo by bank nie stracił.. Nikomu oprócz siebie krzywdy by nie zrobiła, przecież musiała by spłacać, a jak nie to wiadomo windykacja, komornik itd... Wielkie mi wyłudzenie, mordercy czasami na 3 lata idą do więzienia a tu kobieta za wzięcie kredytu dla siebie może iść na 8 lat..
Bądźcie czujni i NIGDY nie udostępniajcie swoich danych osobom postronnym, bo skończycie z komornikiem na karku i cudzym długiem :)
http://www.dzienniklodzki.pl/aktualnosci/a/belchatow-brala-kredyty-na-inna-osobe-i-zostala-skazana,12043316/
Ale lament prowadzicie, jest napisane na samym dole ze jednak do przestepstwa nie doszlo gdyby doszlo grozi 8 lat wiec nic jej pewnie nie zrobia.pytanie tylko czy wyludzala dla siebie czy na kozysc/niekozysc kogos i ile wyludzen bylo pewnie to zbadaja, za amber gold by sie wzieli albo za oszustow co biednych ludzi nabieraja. no ale musza pokazac jak to niby oni nie pracuja co opisza jak siedza i nic nie robia? wczoraj pod blokiem u mnie pobili mlodego chlopaka ciekawe czy to tesz opisza no ale dowiemy sie tego w nastepnym odcinku.
Skąd policja wiedziała, że kobita poszła do banku po kredyt?
To jakisik cud, czy co?
Spokojnie na drodze do Sulejowa mogła te 90 tyś zarobić w rok ,a tak 8 lat psu w d...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!