metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gian ~gian (Gość)22.10.2012 15:17

Ale co takiego, że chciała się ubrać i być atrakcyjną? Gdyby miała pieniądze, to by kupiła. Połowa Polaków już żyje na krechę. Okrada tą panią państwo, Tusk, Rostowski.

00

sołtys ~sołtys (Gość)22.10.2012 18:27

a Plichta wyprowadził z Polski kilkadziesiąt milionów i grozi mu tylko do 10 lat,hehehe.

00

ech ~ech (Gość)23.10.2012 08:22

To już z Wrocławia przyjeżdżają na ,,zakupy'' do Piotrkowa??????????.

00

Marcin P ~Marcin P (Gość)23.10.2012 08:46

"soltys" napisał(a):
a Plichta wyprowadził z Polski kilkadziesiąt milionów i grozi mu tylko do 10 lat,hehehe.

jestem niewinny, to naiwni i chciwi ludzie dawali mi sami kase, teraz mam sie dobrze, tylko to jedzenie mnie troche dobija, dlaczego na sniadanie nie ma sera plesniowego a jakis gouda? co to wogole jest?! jedzenie dla plebsu... i ta woda mineralna, ma za duzo sodu... jak zyc w takich warunkach wieziennych, to nie jest ludzkie!!! ale przynajmniej mam cieplo a wy mnie utrzymujecie, wiec nie ma tak zle, posiedze ze 3 lata a pozniej wypuszcza mnie po cichu i otworze znowu jakies lokaty, zeby 'biedni' emeryci mi wplacali swoje miliony, pozdrawiam zza krat!

00

_ ~_ (Gość)23.10.2012 10:40

Warto wspomnieć iż Pani nie działała sama... Zapewne wraz ze swoimi znajomymi odwiedzała wiele innych "butików" w naszym kraju :D
Odenośnie komentarza ~gian : Szkoda tylko że Pani nie pomyślała że pieniądze za skradzione rzeczy będą musieli oddawać sprzedawcy, którzy też nie mają łatwo...

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)23.10.2012 20:49

"gian" napisał(a):
Ale co takiego, że chciała się ubrać i być atrakcyjną? Gdyby miała pieniądze, to by kupiła. Połowa Polaków już żyje na krechę.

Takie osoby, które kradną po butikach, nie robią tego z biedy. Po prostu wynalazły sobie taki sposób zarabiania pieniędzy. Biedna, ale uczciwa osoba, wolałaby się ubrać tanio w lumpeksie, a nie kraść... Zwróć uwagę, skąd przyjechała - podróż w jedną stronę z Wrocławia to parę dyszek... Tacy złodzieje specjalnie jeżdżą w tym celu do innych miast.

"_" napisał(a):
Szkoda tylko że Pani nie pomyślała że pieniądze za skradzione rzeczy będą musieli oddawać sprzedawcy, którzy też nie mają łatwo...

No właśnie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat