tyle się informuje ludzi o przekrętach, naciąganiu, podszywaniu się pod różne osoby, żeby uważać , przebiegłość oszustów nie zna granic
Przykre, że straciła kasę ale takich ludzi, którzy dają kasę bo ktoś spowodował wypadek i trzeba załatwić sprawę, powinni ukarać za współudział w próbie korupcyjnej. Podać do ogólnej wiadomości to wtedy nie jeden by się zastanowił co robi.
W tych grupach przestępczych są zarówno kasjerzy bankowi jak i listonosze. Ci emeryci nie są typowani przypadkowo, ktoś o ich oszczędnościach dochodach wie. Kiedy w końcu to się skończy
A tyle sie nagadają jak im źle,na leki nie mają a tu prosze znajduje sie nagle 100tyś złotych?
Tyle się tłumaczy pisze i nic.To tak samo jak z wyborami pisało tłumaczyło ,a itak wybrali co wybrali,widać jaki Naród int.
Jak to kiedyś rozmawiałem z facetem który robił podobne przekręty i odsiedział 15 lat ,powiedział mi że on nigdy nikogo nie okradł ,ludzie sami mu przynosili pieniądze . A jak widział pijanego na ulicy i mu wystawał portfel to jeszcze mu schował ten portfel i taksówkę zamówił . Powiedział mi ze on nigdzy złodziejem nie był i nikogo nie okradł
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!