Czytajcie ludziska ze zrozumieniem i wyciągnięciem wniosków. Tytuł jest tutaj najważniejszych.
Jest to ostrzeżenie dla wychylających się.
Co w przypadku jeśli nie mam chlewni i niechce jej rozbudowywać?Też muszę stawiać biogazownie?
W gminie Wola jak będziesz chciał postawić domu to tylko z biogazownią.
Kupę też robi się w domu.
Już odwracają kota ogonem bo biogazownie to miały być budowane przez państwo i to tam mieli rolnicy oddawać gnojowicę. Ustawa jest uchwalona w 2012 roku i do dziś żadna taka firma nie powstała. Jak redaktor sobie wyobraża ,że przy każdej małej chlewni będzie taka budowla i kogo na to stać to dopiero będzie cyrk bo widać rząd chce umyć ręce kosztem rolników
że śmierdzi nawet w centrum miasta to wszyscy czują nawet w centrum miasta - a jak ktoś coś chce z tym zrobić to krytykujecie. Brawo Panie Wójcie
Jestem z Grabicy. To bardzo ważna dla mnie informacja na tym portalu.
Z burakami nie pogadasz.On ma z tego pieniądze i jemu nie śmierdzi.Może klepać w odległości 3km a buc i tak każe Ci się wyprowadzić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!