Zobaczymy co dalej będzie. Obecnie wójt stracił zaufanie u mnie, mojej rodziny i moich bliskich. Przejrzałam na oczy...
wójt bardzo zmalał w moich oczach, a ceniłem go bardzo jako takiego swojskiego...
coraz więcej dowiaduję się negatywnych informacji na temat wójta i to mnie przeraża
Proszę wrażenie że Panu Wójtowi bardziej zależy na tej inwestycji jak inwestorowi..
miała być droga wybudowana/wyremontowana w Oprzeżowie przez Inwestora we współpracy z Powiatem - to teraz nie będzie
na którejś z sesji Wójt mówił że będzie rozmawiał z Inwestorem i będzie przekonywał żeby nie była bo kanalizacja - czy to prawda?
wybralista podczas ostatnich wyborow to mata ateraz cierpta...smrud bedzie niemilosierny
jesteście mamieni placami zabaw, remontami domów ludowych, nagrodami a prawdziwe interesy i polityka odbywa się za waszymi plecami...
PS. chlewnia i biogazownia i tak powstanie, możecie sobie protestować ile chcecie
to powiedziałem ja Roman Jarząbek
Wójtowi z Inwestorem nie wyszło. Ludzie zaczeli protestować. To teraz nawet małym: czyli takim którzy mają po 200-300 świń będzie blokował.
Wyszło szydło z Wójta.
Teraz albo zgodzita się ludzie na mega inwestycję w Oprzężowie i przekonacie nieprzekonanych albo będziecie blokowani tak że nawet 100 świń nie będziecie mogli trzymać bez biogazowni.
Do wymiany obecny wójt.
Inwestycja POWSTANIE. Wasze działaia nic nie dały. Koniec i kropka.
Ruszył remont zastępczy sali w Rokszycach. Brawo Panie Wójcie. Wspólnymi siłami odbudujemy naszą salę w Rokszycach i wyremontujemy dom w Oprzężowie.
Taki gospodarz to wzór
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!