metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
belfer ~belfer (Gość)17.11.2012 18:56

Pieniądze na odbudowę powinny pochodzić od ubezpieczyciela,bo na pewno szkoła była i jest ubezpieczona,chyba że ubezpieczyciel dopatrzy się rażących uchybień po stronie dyrekcji i władz odpowiedzialnych za p/poż w gminie,a szefem gminnym straży jest sam wójt Włodarczk,tak,tak,panie wójcie trzeba brać odpowiedzialnośc za to ,że ubiera się mundur strżacki

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)17.11.2012 21:38

"belfer" napisał(a):

popieram

00

SZCZERBIEC SZCZERBIECranga18.11.2012 11:31

"belfer" napisał(a):

Wszystko pięknie ale czekałeś kiedyś na pieniądze od ubezpieczyciela? Zawsze się ociągają i zawsze ubezpieczenie jest zaniżone.

00

?? ~?? (Gość)18.11.2012 13:57

A państwa to nie ma że wyciąga się ręce do zwykłego obywatela który i tak ledwo wiąże koniec z końcem?Po co takie państwo co tylko umie brać???

00

belfer ~belfer (Gość)18.11.2012 23:27

czemu u nas w G nic nie może być normalnie,tylko zwyczajnych ludzi ma się za głupków,których można karmić tanią propagandą ...dzisiejszy apel o pomoc przy odbudowie szkoły [całkiem zasadny i zapewne przyniesie oczekiwany skutek]okraszony durną informacją o zakupie jakiejś działki przyprawił o mdłości wielu.Księże Ryszardzie jak można tak dać się manipulować...

00

Zatroskana mama ~Zatroskana mama (Gość)19.11.2012 07:45

Panie Wójcie, w tym miejscu, jako rodzic chcę Panu podziękować za Pańską postawę, pracę. Jest Pan wzorem dla innych. Byłam na spotkaniu z Panem w sobotę w szkole i proszę mi wierzyć miałam łzy w oczach, gdy Pana słuchałam. Z taką troską Pan podchodzi do całej sytuacji. Od samego początku Pańskiej kadencji (zarówno I jak i teraz II) same kłody pod nogi Panu są rzucane. Pewnie nie każdy (każdemu się nie dogodzi), ale na pewno większość mieszkańców "naszych" Gorzkowic są z Panem. Po raz kolejny wierzę w to, że Pan "nas" podniesie. Oby więcej takich ludzi. JEST PAN WIELKI!!!

00

belfer ~belfer (Gość)19.11.2012 09:40

będzie podwyżka

00

AGA22a2 ~AGA22a2 (Gość)19.11.2012 12:22

nie wiem co wy macie do tego wójta to jego wina że był pożar?????? czemu "belfer" pisze żeby Włodarczyk wziął za to odpowiedzialność....??????? pomieszkał byś trochę w sąsiedniej gminie Rozprza to byś zobaczył jak naprawdę robi się z ludzi debili "WASZ" wójt to przynajmniej trochę się z ludźmi liczy i zrobił na pewno więcej dobrego niż złego a a nas to tylko patrzą jak swoje kieszenie wypełnić i to p brzegi a najlepiej kosztem ludzi....

00

tomek666 ~tomek666 (Gość)19.11.2012 16:01

czemu u nas w G nic nie może być normalnie,tylko zwyczajnych ludzi ma się za głupków,których można karmić tanią propagandą. Tanią propagandą to jesteś TY, takich nam nie potrzeba w gminie. Wyprowadź się!!!

00

belfer ~belfer (Gość)19.11.2012 16:03

AGA22a2 podpisuj się prawdziwym nazwiskiem-Jarząbek...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat