Pieniądze na odbudowę powinny pochodzić od ubezpieczyciela,bo na pewno szkoła była i jest ubezpieczona,chyba że ubezpieczyciel dopatrzy się rażących uchybień po stronie dyrekcji i władz odpowiedzialnych za p/poż w gminie,a szefem gminnym straży jest sam wójt Włodarczk,tak,tak,panie wójcie trzeba brać odpowiedzialnośc za to ,że ubiera się mundur strżacki
Wszystko pięknie ale czekałeś kiedyś na pieniądze od ubezpieczyciela? Zawsze się ociągają i zawsze ubezpieczenie jest zaniżone.
A państwa to nie ma że wyciąga się ręce do zwykłego obywatela który i tak ledwo wiąże koniec z końcem?Po co takie państwo co tylko umie brać???
czemu u nas w G nic nie może być normalnie,tylko zwyczajnych ludzi ma się za głupków,których można karmić tanią propagandą ...dzisiejszy apel o pomoc przy odbudowie szkoły [całkiem zasadny i zapewne przyniesie oczekiwany skutek]okraszony durną informacją o zakupie jakiejś działki przyprawił o mdłości wielu.Księże Ryszardzie jak można tak dać się manipulować...
Panie Wójcie, w tym miejscu, jako rodzic chcę Panu podziękować za Pańską postawę, pracę. Jest Pan wzorem dla innych. Byłam na spotkaniu z Panem w sobotę w szkole i proszę mi wierzyć miałam łzy w oczach, gdy Pana słuchałam. Z taką troską Pan podchodzi do całej sytuacji. Od samego początku Pańskiej kadencji (zarówno I jak i teraz II) same kłody pod nogi Panu są rzucane. Pewnie nie każdy (każdemu się nie dogodzi), ale na pewno większość mieszkańców "naszych" Gorzkowic są z Panem. Po raz kolejny wierzę w to, że Pan "nas" podniesie. Oby więcej takich ludzi. JEST PAN WIELKI!!!
nie wiem co wy macie do tego wójta to jego wina że był pożar?????? czemu "belfer" pisze żeby Włodarczyk wziął za to odpowiedzialność....??????? pomieszkał byś trochę w sąsiedniej gminie Rozprza to byś zobaczył jak naprawdę robi się z ludzi debili "WASZ" wójt to przynajmniej trochę się z ludźmi liczy i zrobił na pewno więcej dobrego niż złego a a nas to tylko patrzą jak swoje kieszenie wypełnić i to p brzegi a najlepiej kosztem ludzi....
czemu u nas w G nic nie może być normalnie,tylko zwyczajnych ludzi ma się za głupków,których można karmić tanią propagandą. Tanią propagandą to jesteś TY, takich nam nie potrzeba w gminie. Wyprowadź się!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!