Z chęcią zabrałbym głos w dyskusji w szczególności z tak wybitnymi samorządowcami jak pan buziaczek błaszczyński czy rzeczony pan prezydent. Ich niewątpliwe sukcesy na wielu polach z wskazaniem na zadłużenie miasta wymagają rozgłosu. Obawiam się tylko, że opozycja merytoryczna nie zostanie dopuszczona do dysputy, bo jak wiadomo przykład idzie z góry od dawnych kolegów rzeczonego pana. ja jestem gotowy do debaty na argumenty, nie obelgi czy temu podobne. Nawet jak zbiorę podpisy to i tak mnie nie dopuszczą - demokracja tfuuu.
Debata w Piotrkowie. Jedno wyklucza drugie. Z kim tutaj można debatować?
Najczęściej pojawia się co to debatować może faktycznie nie debatować tylko wprowadzić Komisarza może będzie lepiej?
Co tu debatować, każdy widzi jak jest: służba zdrowia beznadziejna, jakość powietrza tragiczna, niskie zarobki, drogie nieruchomości, wysokie opłaty komunalne, migracja młodych. Przyszłość miasta wygląda nieciekawie.
Proszę o informację czy po spotkaniu z panem Przewodniczącym będzie można zrobić pamiątkową fotkę ewentualnie dostać buziaczka?
Trzeba ze sobą zabrać pół litra czy tylko ćwiartka wystarczy?
Może się mylę - brakuje informacji na jakie tematy będzie można zabierać głos w dyskusji. Mogą to być tematy wygodne lub niewygodne dla Magistratu, a tym samym, można być niedopuszczonym do Głosu.
Np temat na czasie - kumoterstwo i redukcje etatów. Przypuszczać należy, że Magistrat przeprowadził weryfikacje etatów i stanowisk.
Mija 2 m-ce marazmu i nic nie robienia Urzędu.
magistrat sobie robi dobrze i znajomym , trzeba prześledzić powiązania rodzinne ze stanowiskami i robić porządek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!