magistrat sobie robi dobrze i znajomym , trzeba prześledzić powiązania rodzinne ze stanowiskami i robić porządek
Może się mylę - brakuje informacji na jakie tematy będzie można zabierać głos w dyskusji. Mogą to być tematy wygodne lub niewygodne dla Magistratu, a tym samym, można być niedopuszczonym do Głosu.
Np temat na czasie - kumoterstwo i redukcje etatów. Przypuszczać należy, że Magistrat przeprowadził weryfikacje etatów i stanowisk.
Mija 2 m-ce marazmu i nic nie robienia Urzędu.
Trzeba ze sobą zabrać pół litra czy tylko ćwiartka wystarczy?
Proszę o informację czy po spotkaniu z panem Przewodniczącym będzie można zrobić pamiątkową fotkę ewentualnie dostać buziaczka?
Co tu debatować, każdy widzi jak jest: służba zdrowia beznadziejna, jakość powietrza tragiczna, niskie zarobki, drogie nieruchomości, wysokie opłaty komunalne, migracja młodych. Przyszłość miasta wygląda nieciekawie.
Najczęściej pojawia się co to debatować może faktycznie nie debatować tylko wprowadzić Komisarza może będzie lepiej?
Debata w Piotrkowie. Jedno wyklucza drugie. Z kim tutaj można debatować?
Z chęcią zabrałbym głos w dyskusji w szczególności z tak wybitnymi samorządowcami jak pan buziaczek błaszczyński czy rzeczony pan prezydent. Ich niewątpliwe sukcesy na wielu polach z wskazaniem na zadłużenie miasta wymagają rozgłosu. Obawiam się tylko, że opozycja merytoryczna nie zostanie dopuszczona do dysputy, bo jak wiadomo przykład idzie z góry od dawnych kolegów rzeczonego pana. ja jestem gotowy do debaty na argumenty, nie obelgi czy temu podobne. Nawet jak zbiorę podpisy to i tak mnie nie dopuszczą - demokracja tfuuu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!