Jak tak można,zero tolerancji!!!Sami spójrzcie w głąb siebie i zastanówcie się co wypisujecie.Przez takie zachowanie to NIGDY nie będzie dobrze między ludźmi. Wciąż tylko przykre porównania i obelgi,że na starym mieście to patologia.ŻYCZE tym,którzy tak piszą,żeby musieli tam zamieszkać i wtedy co??Ni wyjdą na ulice ?
Stawka 9 zł za m2, + woda i śmieci ogrzewanie gazowe
czyli za mieszkanie 59 m zapłacimy 531 zł samego czynszu miesięcznie do tego woda niech będzie 50 zł prąd 100 zł, śmieci 14 zł i gaz z zaliczką na ogrzewanie 100.
co daje 795 zł na miesiąc
Porażka
Z apostrofem tak, ale bez apostrofu powinna zadziałać blokada:
Dla czego ubliżasz wszystkim mieszkającym tam ludzią,przeciez w każdej lokalnej społeczności jest jakiś margines, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Prawdziwej patologii szukał bym raczej w blokowiskach gdzie charakterystycznym jest wystawanie w okolicach sklepów z alkoholem grupek agresywnie zachowujących się "mężczyzn". Ja bezpieczniej czuję się nocą na starówce niż w blokowiskach pełnych wszelkiej maści przybyszy nie tylko z epicentrum.
Dokadnie to LUDZIOM ;-)
To fakt.
Osobniki patologiczne występują równomiernie w całym mieście.W blokowiskach (natężenie związane z większą ilością pięter ;-) ) jest ich na metr kwadratowy więcej ;-)
Dla mnie najgorsze jest "wszczepianie" rodzin patologicznych do zwolnionych lokali w budynkach, gdzie mieszkają starsi, spokojni ludzie...Takie bydło potrafi zatruć życie normalnym ludziom. A policjant dzielnicowy nie wykazuje z reguły najmniejszego zainteresowania...
Masz rację na to bydło nikt z władz nie zwraca najmniejszego zainteresowania, musimy się sami przed nimi bronić i w miarę możliwości pomagać tym którzy tej pomocy potrzebują, ja doskonale wiem że to jest działka policji i straży miejskiej, ale czy zawsze możemy na nich polegać?
100 za prad?To chyba przy swieczkach siedzisz.Ja tam zawsze rachunek mam 300.minimum.I wlasciwie mam w domu to co większość z nas.To co wymaga uzycia pradu.Tv,komputery lodowka pralka mikrofala itd.Dodam ze moje gospodarstwo to 2 osoby.
Wiec już oplata się zwieksza...i możecie pisać ze okolica taka czy inna a ja chętnie bym oddala mój lokal by tam zamieszkac.Palenie w piecu mnie wykańcza!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!