Moim marzeniem jest by owsiak został posłem i pochwalił się swoim oświadczeniem majątkowym.
Jestem na TAK
Problemem jest, że ludzie nie umieją (a może nawet nie umią) jeździc po tym rondzie. Stoją i stoją na Polnej, aż Kostromska będzie pusta...
KIEROWCY!!! - Kostromska nie pierwszeństwa względem Polnej...
Oczywiście tak! WOŚP w Piotrkowie powinna mieć nawet coś większego niż to rondo.
Myślę że najpierw należałoby się zastanowić jaki jest w ogóle sens nadawania nazw rondom, czy komuś one służą, coś może ułatwiają? Każdy przecież powie np. rondo koło parku, albo koło TPSu, a nie rondo Żołnierzy Wyklętych, jak już go najdzie potrzeba wspominania o takim rondzie. Poza rondem sulejowskim, którego nazwa chyba zwyczajowo przyjęta każdemu się kojarzy, reszta jest totalnie odstrzelona. Wie ktoś bez googli gdzie jest rondo św Faustyny .... nie męczcie się - na Łódzkiej
Przecież i tak radni zagłosują jak będą chcieli. Tak było z nazwą ronda Ryneczek. Polityka jest tu najważniejsza a nie historia i tradycja miasta.
Nigdy w życiu oszpecić taką nazwą Piotrków zapomnieć o tej nazwie no chyba że lubimy być wyśmiewani
Bardzo dobra inicjatywa. Popieram i oczywiście jutro podpiszę petycję. Fundacja Jurka Owsiaka bardzo pomaga, dzięki nam, szpitalom, ludziom chorym. Kupuje z zebranych pieniędzy specjalistyczny sprzęt do szpitali, pompy insulinowe. Dzięki Fundacji w szpitalach prowadzone są badania noworodków w kierunku słuchu. Ktoś kto krytykuje Fundację wpisuje się tylko w pisowską nienawistną narrację, natomiast nic nie wie jaka pomoc chorym w całej Polsce jest oferowana. To my wszyscy, którzy wpłacamy większe i mniejsze kwoty pomagamy chorym dzieciom i nie tylko dzieciom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!