To jak chcą zlikwidować Straż Miejską, to niech dadzą prace strażnikom którzy sie staną bezrobotni.
Sam daj, a nie od innych wymagasz. Ja nie będę ich utrzymywał ze swoich podatków, są bezużyteczni jako służba porządkowa.
Wszyscy tylko daj i daj.
Zycze ci zebys znalazł sie na bruku, może wtedy zrozumiesz
Ofert pracy jako stróż i ochrona mienia jest w Piotrkowie bardzo dużo, a oni mają w tym największe doświadczenie zawodowe, więc nie widzę problemu.
To nazywasz pracą http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/straznik-miejski-z-piotrkowa-usnal-pilnujac-fotoradaru,2329202,art,t,id,tm.html
Straż miejska - innymi słowy poganiacze starszych pań handlujących pietruszką - do likwidacji! Mądrzejsze miasta mają to już za sobą.
Dla mnie "straż" miejska to nie potrzebna instytucja. Dziś dzwoniłem o patrol na ulicę Grota Roweckiego przy której robione są remonty. Są zakazy wjazdu, kładie się nowa nawierzchnia, przy starostwie, pks masa prywatnych samochodów utrudniających pracę drogowcom. Oczywiście nikt nie przyjechał!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!