A tak w ogóle zachowanie ludzi z tego bloku jest zachowaniem skandalicznym, ludzie bez serca!
Ja znam rodzine z dwójką dzieci,których własna rodzina wyrzuciła z domu 2dni przed bożym narodzeniem.Nie dali im zabrac chocby szczoteczek do zebów...2lata wczesniej odcieli wode by nie mieli nawet ogrzewania,pomagali im obcy ludzie.Do dzis nie odzyskali własnych rzeczy a panstwo P... (rodzice chłopaka)nadal handluje kwiatami w cmentarnych krecac wałki i udajac biednych ...Bo jak mozna utrzymywac 3 domy ,kilka działek ,córke z rodzina nie mając dochodów.
najpierw to trzeba ugościć syryjczyków. pani spokojnie poczeka 20 lat.
Należy niezwłocznie zapewnić tym paniom miejsce w domu samotnej matki lub ośrodku pomocy. Idzie zima.
Gazowego nie, bo koszty? Lepiej zapewne, żeby na wózku czerpała węgiel z piwnicy.
Kobiety. Jestem szczęśliwa, kiedy w mroźną zimę mam 16 w domu. 18 to jest sukces. 20 to rozpusta.
I nikogo to nie boli. To mój dom, a jeżeli czegoś nie dopełnię, to miły pan komornik puka.
Czasami sobie myślę, że fajnie byłoby być kretynem-degeneratem.
Mieszkania socjalne nie są bardzo drogie, ale nie ma tam gazu .Wszystko jest na prąd. Ceny prądu są ogromne i tych ludzi po prostu nie stać na bajońskie rachunki .
Znam dobrze tą sytuację tych pań .Trzeba wspomnieć też że te panie są bardzo roszczeniowe .Z sąsiadami nie umieją żyć w zgodzie.Czystością nie grzeszą za co nie raz kłócą się z sąsiadkami.W bursie jest centralne ogrzewanie, mają łazienkę przystosowaną dla osób niepełnosprawnych.Płacą grosze około 120żł,wcześniej panie mieszkały w bloku na Wyzwolenia a na Jerozolimskiej nie paliły w piecach mieszkanie zostawiły w ruinie, gdyby nie pomoc miasta zamarzłyby .Fakt że większość mieszkających w bursie marzy by stamtąd uciec bo towarzystwo jest nie ciekawe, ale trzeba pamiętać o tym że gdzieś tych ludzi trzeba umieszczać .Gro tych ludzi to ludzie zdrowi młodzi i bardzo roszczeniowi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!