Panie Szokalski wara od targowiska zajmij się Pan stanem ulic w Piotrkowie
Hala tu była od lat, jest i powinna zostać na zawsze. Nie likwiduje się czegoś co służy mieszkańcom.
Chojniak z Szokalskim doprowadzą Piotrków do ruiny zostanie po niech Mediateka
KOCHANI mieszkańcy naszego miasta. Co parę tygodni ograniczenie w funkcjonowaniu targowiska (okrajanie go-po kawałku jak makowca) i targowisko za rok zniknie.Na siłę organizowanie przez dyr.ZDiUM Rafała Szokalskiego spotkań mieszkańców(w dobie pandemii wysoce nieodpowiedzialne),szukanie wręcz powodów do ograniczeń a docelowo likwidacji to zemsta prezydenta K.Chojniaka za bunt kupców przeciw zabójczym podwyżkom opłat targowych(taczka,telewizja,strajk pod urzędem zakończony jak na Białorusi interwencją policji ).Tak kończy ten kto podnos? łapę na św.Krzysztofa. Wstyd i Hańba panie prezydencie.
Rozumiem, że w sprawie handlu na hali targowe rację mają wszyscy zainteresowani: mieszkańcy, sprzedający i kupujący. Czasami frustracja jest tak wielka, że kiedy odmówiłem wpisania się na listę przygotowaną przez obrońców hali, Pani ze ze stoiska owocowo - warzywnego powiedziała do mnie: cyt. "w takim razie Pan nie zostanie tutaj obsłużony". Odszedłem zażenowany. Była to, niestety, moja ostatnia wizyta przy tym stoisku.Chyba nie tędy droga do zjednania sobie kupujących.
A czy nie da się UM przenieść bliżej miejsca zamieszkania prezydenta, tak żeby nie musiał się wozić limuzyną do pracy ??? Ewentualnie niech prezydent przeprowadzi się bliżej urzędu ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!