metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
patriota ~patriota (Gość)31.07.2013 01:47

zdelegalizować sld!

00

sklave sklaveranga31.07.2013 05:46

No a nie moglibyście towarzysze tak darmowego internetu z subwencji jakie otrzymujecie mieszkańcom Piotrkowa i innych miast zafundować????
Przecież sami chcecie zmniejszenia subwencji dla partii POlitycznych jak i większej transparentności wydatków.
Macie wyśmienitą okazję ku temu.
Nic na tym świecie nie jest za darmo zawsze ktoś musi za to zapłacić. Zazwyczaj jest to ten szary zwykły podatnik, bo bogaci podatkowa nie płacą, ich jest na to stać.
No na ten przykład wicepremier Rostowski tak nie ufa polskiej złotówce i polskim funduszom emerytalnym że swe oszczędności zgromadził w brytyjskim funduszu emerytalnym Universities Superannuation Scheme Limited w wysokości 270 tys funtów i to podczas sprawowania urzędu ministra????.
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

luzik ~luzik (Gość)31.07.2013 09:01

"patriota" napisał(a):
zdelegalizować sld!

Patriota - idiota ???
Ty się weź i zdelegalizuj parę innych partyjek albo ugrupowań: na początek 3 propozycje:
1) za Misiaka i aferę hazardową,
2) za bezpodstawne aresztowania i bezsensowne ekrany "dźwiękochłonne" na polskich drogach.
3) za finansowanie kampanii wyborczych z pieniędzy na remonty dróg miejskich, za likwidowanie przychodni zdrowia, bo klika potrzebuje jeszcze jednego oddanego radnego.
W razie potrzeby podeślę kolejne propozycje (z uzasadnieniem, oczywiście).
Hasło darmowego internetu jest śmieszne, ale to nie powód do politycznego bandytyzmu, panie patryjoto.

00

mol molranga31.07.2013 10:38

"luzik" napisał(a):
1) za Misiaka i aferę hazardową,
2) za bezpodstawne aresztowania i bezsensowne ekrany "dźwiękochłonne" na polskich drogach.
3) za finansowanie kampanii wyborczych z pieniędzy na remonty dróg miejskich, za likwidowanie

Proszę o podanie źródeł tych informacji.

00

Za! ~Za! (Gość)31.07.2013 13:01

W Międzyzdrojach też tak jest :) Bardzo ułatwia życie .

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)31.07.2013 13:50

Mnie najbardziej bawi to określenie "wykluczeni cyfrowo". Kto ukuł takiego potworka językowego? I czy ci "wykluczeni cyfrowo" to jacyś ludzie "specjalnej troski", że tak wszyscy chcą ich z tej "ułomności" "leczyć"? :)
Wykluczanie może być bardzo dobre i korzystne! Ja bym najchętniej wykluczył cały obecny rząd - wykluczył fizycznie, z tego kraju... Bo to 371830 (niewykluczeni kalkulatorowo niech wpiszą to na kalkulatorze i odwrócą kalkulator "do góry nogami")!

00

Mała Małaranga31.07.2013 15:05

"Al-Bundy" napisał(a):
Mnie najbardziej bawi to określenie "wykluczeni cyfrowo". Kto ukuł takiego potworka językowego? I czy ci "wykluczeni cyfrowo" to jacyś ludzie "specjalnej troski", że tak wszyscy chcą ich z tej "ułomności" "leczyć"? :)

Dokładnie. Ja mam propozycję, zacznijmy zwalczać bariery architektoniczne w mieście dla ludzi naprawdę wykluczonych.

00

BLEKI BLEKIranga31.07.2013 15:53

a kto im pozwolił w ogóle tam zbierać podpisy - Cerkiew Prawosławna? po znajomości z tymi, którzy nas ograbili dokonując zaborów. Nie dajcie się zwieść. Tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:RACJA_Polskiej_Lewicy_Manifestacja_w_Toruniu.jpg jest zdjęcie z demonstracji antyklerykalnej tejże Młodzieżówki. FMS nie nadaje się nawet do tarcia chrzanu. Internet jak pisali wcześniej jest za free poprzez Aero. Ich pomysły są z dupy wzięte.

Komentarz był edytowany przez autora: 31.07.2013 15:54

00

BLEKI BLEKIranga31.07.2013 16:00

lepiej sprawdźcie - może ta cerkiew to samowola budowlana :)

00

luzik ~luzik (Gość)31.07.2013 16:44

"mol" napisał(a):
roszę o podanie źródeł tych informacji.

???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat