metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
yato ~yato (Gość)19.07.2017 11:48

A ciekawe kiedy KTOŚ zajmie się zachwaszczoną posesją na ulicy PRZEDBORSKIEJ????? Tam to już od dawna nikt nie zagląda, tyko pijący mocne trunki i psy wałęsające się bez właścicieli. PTB2017 i GOŚĆ, ciekawe czy chcielibyście mieć takie "coś" obok siebie. Suche trawy grożą pożarem, a Straż Miejska tego nie widzi.

51

okok ~okok (Gość)21.07.2017 09:09

...wolno mnie. moja działka i moje chwasty.
i wyjaśniam, nie chwasty, tylko zioła.

34

spizgany ziomek ~spizgany ziomek (Gość)23.07.2017 15:28

Jaki gospodarz takie miasto. HA HA HA

20

Echo tamtych lat ~Echo tamtych lat (Gość)19.07.2017 20:23

Jakieś 30 lat temu na wiosnę i latem po wsiach chodzili strażacy z Ochotniczej Straży i sprawdzali nie tylko sprzęt gaśniczy typu bosaki i tp. w zagrodach, ale również porządek na podwórkach, jak mieli zastrzeżenia za tydzień przychodzili ponownie sprawdzić i jeżeli nie było uporządkowane gospodarz miał wezwanie na kolegium. Zapewniam, że skutkowało, a i wioski były wysprzątane.

64

edek3b ~edek3b (Gość)20.07.2017 13:11

Załóżcie stowarzyszenie donosicieli to będziecie mieli zajęcie nieroby darmozjady.3

66

Piotrkiwianin ~Piotrkiwianin (Gość)25.07.2017 16:16

Zobaczcie chaszcze na miejskich posesjach. Chodnik przy ulicy 18 stycznia. Chodnik przy ul. Trzcińskiej. Dosłownie żenada. Nie da się przejść.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat