Może mi ktoś wytłumaczyć o jakie bezpieczeństwo pacjenta chodzi? Ppoż?
Szpital Wojewódzki przynajmniej chce spełniać wymagające standardy, a co w Powiatowym? Banaszek myśli, że jak zatrudnił rzecznika Czajkową to, że wypłynie, a tymczasem wszystkie akcję to plagiaty ściągnięte z naszego Kopernika. Żenada na maksa. Temu miastu nie potrzeba akcji typu kopiuj - wklej. To raczej czarny pi-ar, na który szkoda kasy
Mimo wszystko wolę Powiatowy - tam przynajmniej próbują ratować ludzi, w przeciwieństwie do Rakowskiej...
to sztuka dla sztuki nic nie wnosi sami odpowiadają na zadane pytania i nikt tego nie weryfikuje
Próbują, to chyba za mało. Z jakim skutkiem próbują? Nikt nie oczekuje milusińskiego personelu, ale godność chorym się należy(chorzy, to nie owce).
to jakaś kpina z tym certyfikatem.jak były kontrole to nie dość że znali dokładną datę kontroli to jeszcze wiedzieli o której godzinie dotrą na odpowiedni oddział więc towarzystwo stało na baczność. a może taka kontrola położyłaby się jako pacjencji i wtedy byśmy porozmawiali o bezpieczeństwie pacjenta i czy taki certyfikat należy się temu szpitalowi
A tą impreze w "skromnym miejscu" czyli hotel Agat,to ze składek pacjentów,którzy czekają mieisacami na wizytę u specjalisty a dodzwonienie sie do rejestracji (jestem spoza PT) graniczy z cudem.Pęknę ze śmiechu na takie wiadomości,tylko kto mnie uratuje?
I w końcu ta sepsa przestała tam odwiedzać pacjentów?
Może komisja sprawdzi "wyleczalność " i przyzna certyfikat za cierpliwość-pacjentów.
Faktycznie-śmiechu warte.
Tak sobie czytam komentarze i mam dla wszystkich radę. Bardzo "dobry" szpital jest w Tomaszowie tam jedźcie się leczyć. Sami zobaczycie jak szybko wrócicie do Piotrkowa. Miałem wątpliwą przyjemność korzystać w kilku szpitalach w Polsce (w większych miastach) - NIE POLECAM!
Krytykujecie, a nie wiecie co macie!
Szkoda mi tylko personelu średniego i niższego. Bo z tego certyfikatu zapewne skorzystają tylko pseudo kierownicy i lekarze.
Bo krytykowanie jest "trendy" i jest za darmo.
Sepsa też jest "trendy" i w modzie, ale tak często chciała występować,że już nikt nie traktuje jej poważnie ;-)
certyfikat dla szpitala, premie dla dyrekcji, lekarzy i oddziałowych a dla tych co się najwiecej narobią czyli personelu średniego, niższego oraz pacjentów wielkie ,,g...o, chyba że w/w sepsa w prezencie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!