Czy dalej będę musiał raz w tygodniu wysypywać piach z siatki od deszczownicy? Jakość dostarczanej wody w Piotrkowie jest karygodna. Tak twardej wody nie widziałem w żadnych z miast w których pomieszkiwałem.
Jak mam kaca to postępuje tak jak prezes każe pije kranówe zużywam wtedy więcej wody i wodociągi wychodzą na plus.
Pan Włodzimierz Budkowski wygrał konkurs na stanowisko REFERENT DS. SYTUACJI KRYZYSOWYCH W REFERACIE ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OBRONY. Kim jest Pan Włodzimierz Budkowski? W ostatnim sezonie można było go poznać jako antysystemowca (jak Staszek i Włodarczyk zresztą). To zestawienie nazwisk nie jest przypadkowe, bowiem Pan Budkowski zasiadał m.in. w Komisji Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego przy prezydencie Chojniaku, przed wyborami samorządowymi w 2014 r. należał do PIS.
Może ktoś prześwietli ten konkurs!
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/201603180753394sdjj79aatpc.pdf
No ale czemu, proszę podwyższać, już się wszyscy przyzwyczaili, no przecie nikt się nie obrazi...
Woda w Piotrkowie jest najdroższa w Polsce. Płacę za wodę zimną i ciepłą miesięcznie od 130-150 złotych i naprawdę oszczędzam.Fakt mam trzy osoby. Mam wodę na liczniki i chyba logiczne jest ,że ile licznik wybije to tyle muszę zapłacić.Więc do kogo ta idiotyczna gadka,że jak więcej zużyję to mniej zapłacę.
Wielka łaska...
W Piotrkowie - jako mieście, umówmy się, małej wielkości - denerwuje mnie jedna rzecz. Mianowicie - podział na spółki. Osobna spółka zajmuje się wodą i ściekami, osobna dostarczaniem ciepła, osobna jeszcze czym innym. W jednym z modeli (obawiam się) dojść może do tego - że nastąpią kolejne podziały... jedna podspółka będzie zajmować się dystrybucją, inna rozliczaniem, a jeszcze inna stroną techniczną. Cel, w jakim powołane są osobne spółki, zostawiam myślącym osobą pod rozwagę. Nie komentuję tego. Wydaje mi się, że o wiele lepiej i oszczędniej dla odbiorców jest np. w Radomsku, gdzie jedna spółka zajmuje się absolutnie wszystkim. Jestem zwolennikiem takiego rozwiązania.
Co do cen wody i jej jakości - niech każdy oceni we własnym zakresie.
Panie prezesie działa pan na szkodę Państwa Polskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!