http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/512310,podatek-od-sprzedazy-detalicznej-paliwo-cena-podwyzka-ministerstwo-finansow.html 0 " dobrej zmiany " ciąg dalszy na 500+ musi się znależć
Czyżby lobby paliwowe zaczęło za mało zarabiać? A prasa i media jak głupi będą teraz nam udowadniać, że cena benzyny wzrośnie więc na stacjach wzroście w ślad za informacjami prasowymi. Zamknięty krąg.
To jakaś paranoja! Gdy baryłka ropa kosztowała 150 dolarów na stacji ON kosztował 5,5 zł. Gdy teraz cena baryłki oscyluje w granicach 35 dolarów za baryłkę na stacji mamy ok. 3,8 zł. Dodatkowo w Piotrkowie totalna zmowa cenowa! W Rozprzy, Dobrzelowie już 2 miesiące temu cena ON na stacji wynosiła 3,75. Tymczasem w Piotrkowie 3,89!!! Jak to możliwe, że cena za baryłkę ropy jest 5 razy mniejsza, a na stacji cena spada o złotówkę!!!!!!!
W Ptb zmowa cenowa.Radom, Częstochowa taniej. Spotkałem się z cenami naprawdę niższymi.
W Radomiu gaz po 1,65 zł. Można tankować i jeździć spokojnie nie martwiąc się o nic. Ja niedawno założyłem instalacje do swojego auta od firmy Auto-Gaz Centrum - więc nawet jak wrośnie cena LPG to i tak dalej będzie to ponad 50% mniej niż benzyny. Ludzie w branży pilnują żeby tak się to wszystko utrzymywało na takim poziomie.
A niech przestaną spadać.I tak zawsze za 2 dychy leje to co mnie to.
Paliwa przestaną tanieć z prostego powodu- wzrost ceny euro/dolara a powiązane jest to że spadkiem rattingu Polski. Więcej "dobrej zmiany" i się nie pozbieramy
No jasne, no przecież nie mogłaby tak cały czas spadać, bo naród miałby za dobrze...
to prawda w Piotrkowie drogo. W Łasku ropa w granicach 3,60 i to na BP.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!