Gdzie te czasy gdzie w każdej gminie była izba porodowa i do dyspozycji karetka pogotowia? A miało być lepiej bo KOMUNA była BE.
Słyszałam same dobre słowa o kardiologii. Na szpital w Bełchatowie zawsze mogłam liczyć, że nie odeślą z kwitkiem. Byłam z pięcioletnim dzieckiem na oddziale dziecięcym z podejrzeniem o wyrostek. W Piotrkowie biegałam, nosząc na rękach córkę między Rakowską a Wolborską. Nikt nie chciał podjąc decyzji, co dalej robić. Straciłam 2 godziny na zbędną bieganinę.Nie było chirurga dziecięcego, a chirurg od dorosłych odesłał mnie z powrotem do pediatry, aby on podjął decyzję. W końcu pojechałam do Bełchatowa, tam od samej izby przyjęć wszystko było bardzo sprawnie zorganizowane. Chirurg dziecięcy był dostepny od zaraz.Muszę pochwalić równiez świetny oddział neurochirurgiczny (wspaniali specjaliści.Szkoda tylko, że nie można pochwalić żadnego szpitala w Piotrkowie.
NFZ ma to wszystko głęboko w du**e. Jako dodatkowy poborca podatkowy nie jest zainteresowany wydawaniem pieniędzy ( de facto coraz skąpiej naliczanych).
Luźno powiewa mu także fakt,że wywalono na budowę tego centrum grube pieniądze.
Mogę potwierdzić!!!Widać w NFZ maja inne plany na wydawanie kasy!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!