Super! Focus przy tym wysiada. Niebawem same sklepy z butami tam zostaną.
A ja myślę, że to będzie niewypał. Poszperałem w internecie na temat cen w takich przybytkach - szału nie ma.
co jest fajnego w kupowaniu odzieży wyprodukowanej kilka lat temu i zalegającej magazyny? Gdyby to były takie doskonałe propozycje to pewnie i focus i port łódź i manufaktura musiałyby zwinąć się z rynku.
ptak będzie zawsze ptakiem czyli targowiskiem. Jesli ktoś sądzi że, kupując tam jest klientem armaniego - to gratuluje dobrego samopoczucia.
Jestem ciekawy tego Outletu. Jak ceny będą przystępne i ubrania dobre jakościowo to w du... mam że będą z zeszłego sezonu! Nie bedę przepłacał w Focusie!
czegoś nie rozumiem "największe centrum uotletowe" brzmi nieźle ale w opisie jest mowa o 44 sklepach - to raczej nie jest duża liczba ;)
Outlet – Z ang. sklep fabryczny (często, choć niekoniecznie, znajdujący się przy fabryce), sprzedający towar wyłącznie jednego producenta.
Słowo Outlet jest także błędnie używane jako określenie nieużywanego towaru pochodzącego z końcówek serii, nadwyżek produkcyjnych, licytacji, zwrotów konsumenckich, pozostałości niesprzedanych przez sklepy pierwotnego przeznaczenia danej marki. Są to kolekcje z ubiegłych sezonów, a także aktualne, zarówno w I jak i II gatunku, występujące często w niepełnych rozmiarach, lub zastępczych opakowaniach. Towar outletowy może również nie posiadać kompletnych metek oryginalnych (części lub wszystkich).
Drodzy administratorzy - albo usunięto albo nie dodano postu mówiącego o załączniku graficznym do powyższego artykułu. Jednocześnie zniknął opisywany załącznik. Możecie wytłumaczyć o co chodzi???
centrum ptak jest od dawna i jakos fokus nie ucierpial na tym a zostal zbudowany jak juz isnialo targowisko ptak :)
mysle z efokus bedziesie trzymal dobrze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!