Drogę zalało cementem, też mi coś! Ja tą drogą codziennie jeżdżę i już mnie KREW ZALAŁA!!!!!!!!
Za jakim idiotom (pisownia zgodna z zamierzeniem!!!) Pan redaktor zapodał tą informację?
Przecież dzisiaj o godz. 8.00 nie wylali nawet wiaderka betonu !!! A tu ktoś mówi, że rozpoczęli dzień wcześniej o 17.00.
Wczoraj o 17.00 też jechałem przez Przygłów i jedyne roboty, które były prowadzone, to szykowanie dojazdów do budowanego mostu. Nic więcej.
kolego całą noc cementują .... piłem piwko pod barem naleśnikowym od 23 do 1 w nocy i cały czas prace trwały :)
Wybacz, ale rano nie widziałem żadnego betonu na moście. Widziałem za to szalunki, zbrojenia i czarną folię (czy co tam to jest).
Może świeżo wylany beton od razu zakrywają folią - żeby nie rozbełtał go deszcz albo nie wysuszyło go słońce? Może tak to jest.
Nie mogę przecież założyć, że nie widziałem - bo byłem trzeźwy.
Luzik byłem dziś rano ok 10 na moście . kładą na zalany beton po jego zaschnięciu czarną folię nie wiem po co ale ona to sobie na nim leży. a 2 gruszki stały . jedna czekała w pogotowiu aż druga skończy wylewanie do podajnika. może o 8 rano mieli przerwę na kawe :P
A może portal epiotrków wpadły by jeszcze na drogę nr 742 PRZYGŁÓW - ŁĘCZNO (odcinek remontowany)
bo tam to się cuda dzieją prace tam się ledwo co posuwają :D
chyba im spłynął do rzeki xddddd
Nie miałem racji - beton wylali i to w "dobrym stylu". Zwracam honor komu trzeba i lecę do okulisty.
Szkoda, że podobnej ochoty do dobrej pracy nie przejawiają patałachy grzebiące w jezdni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!