metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Anty Chojniak ~Anty Chojniak (Gość)16.10.2024 22:30

A może to efekt zaangażowania w cele szczytne a nie tylko gadanie że "trzeba coś zrobić z tym czy z tamtym".

21

młoda ~młoda (Gość)16.10.2024 21:34

Czemu nie napisałeś jak to działa?
zarzucać i nie podać argumentów to zwykłe plotkarstwo, nikt bez podania konkretnych zarzutów nie wierzy w takie newsy. Za pewne entuzjasta PISu który musi jątrzyć.Czemu nie napisałeś jak to działa?
zarzucać i nie podać argumentów to zwykłe plotkarstwo, nikt bez podania konkretnych zarzutów nie wierzy w takie newsy. Za pewne entuzjasta PISu który musi jątrzyć. Wstyd.

34

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)16.10.2024 17:06

Niestety z przykrością muszę stwierdzić że jestem przeciwny tego typu działania miałem okazję poznać zobaczyć jak to działa powyżej wolontariuszy i jestem bardzo przeciwny w namawianiu dzieci do zbierania

112

młoda ~młoda (Gość)16.10.2024 19:20

Będziemy popierać akcję WOŚP, do końca świata i o jeden dzień dłużej. Sprzęt z tych akcji trafia również do naszego piotrkowskiego szpitala. W ostatniej zbiórce Piotrkowianie przekazali ponad 400 tys. zł. Brawo.

410

szydłow worze ~szydłow worze (Gość)16.10.2024 17:01

Na ukrainiejak w tamtym roku???

21

Punkrokowiec ~Punkrokowiec (Gość)16.10.2024 16:39

Ja myślałem że w tym roku na Woodstock będą zbierać

71

Kermit ~Kermit (Gość)16.10.2024 16:01

Propagandanw stylu PiSu. Niedługo z lodówki WAP wypadnie ten Dyzma.

64

kierownikWodopoju ~kierownikWodopoju (Gość)16.10.2024 15:07

dobrze, że aparaty teraz są cyfrowe a nie na klisze inaczej UM wydałby majątek

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat