dobrze, że aparaty teraz są cyfrowe a nie na klisze inaczej UM wydałby majątek
Propagandanw stylu PiSu. Niedługo z lodówki WAP wypadnie ten Dyzma.
Będziemy popierać akcję WOŚP, do końca świata i o jeden dzień dłużej. Sprzęt z tych akcji trafia również do naszego piotrkowskiego szpitala. W ostatniej zbiórce Piotrkowianie przekazali ponad 400 tys. zł. Brawo.
Niestety z przykrością muszę stwierdzić że jestem przeciwny tego typu działania miałem okazję poznać zobaczyć jak to działa powyżej wolontariuszy i jestem bardzo przeciwny w namawianiu dzieci do zbierania
Czemu nie napisałeś jak to działa?
zarzucać i nie podać argumentów to zwykłe plotkarstwo, nikt bez podania konkretnych zarzutów nie wierzy w takie newsy. Za pewne entuzjasta PISu który musi jątrzyć.Czemu nie napisałeś jak to działa?
zarzucać i nie podać argumentów to zwykłe plotkarstwo, nikt bez podania konkretnych zarzutów nie wierzy w takie newsy. Za pewne entuzjasta PISu który musi jątrzyć. Wstyd.
A może to efekt zaangażowania w cele szczytne a nie tylko gadanie że "trzeba coś zrobić z tym czy z tamtym".
A jak tam zbiórka na powodzian??? Bo jakoś temat tej tragedii alkotubkami i innymi pierdołami został już przykryty...
Po ck dawać na onkologię dziecięca skoro tusk obiecał, że pieniądze z tvp 3.5 mld. zł przeznaczy na onkologię dziecięca??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!