miasto w inwestycjach jedynie przeszkadza tak jak całe nasze Państwo.Inwestorzy wybitnie odważni skoro zdecydowali się na taki krok ale to ich kapitał więc życzę powodzenia.A bezrobocie w Piotrkowie jest równe Zero ludzie nie chcą być rejestrowani bo mają komorników, alimenty itd.ale o tym sza!!!
Mam pytanie do autora/moderatora: czy na tym portalu nie można Wąż zwrócić uwagi(cenzura)? Zwróciłem tylko uwagę, że nie ma już wiaduktu bełchatowskiego i komentarza nie umieściliśmy.
ja jeżdżę na zakupy budowlane do Moszczenicy do Mokadi zdecydowanie najniższe ceny po co przepłacać w PT
sklave - DOBRZE PISZESZ ludzie nie mają pojęcia o wielu sprawach a strasznie się mądrują i rzucają. Dopiero jak się obudzą z ręką w to będzie krzyk. To miasto umiera, taki market dobije prywatną inicjatywę i tak stłamszoną. Będą pracować za grosze w jakimś zachodnim koncernie zamiast założyć własną firmę i zatrudnić ludzi. Taka to dobra zmiana miała być dla przedsiębiorczości, ciekawe ile firm zbankrutuje przez ten market. To jest właśnie pislamski armagedon z jednej strony bełkot o jakimś patriotyzmie i jechanie po Niemcach itd a z drugiej pozwalanie na wykańczanie polskich firm.
Wszyscy się nakrecamy a plan powstania Castoramy już nieaktualny!!!!!
no to tradycyjnie łapka do góry kto za PIS kto za "prezenterem" Chujniakiem, KOD PO PSL `N i p.RAZEM łapka w dół.... ;)
podziękujcie swojemu prezydentowi wasze miasto już upadło otworzą kolejny market dadzą pracę 200 a zamknie się kolejne kilkadziesiąt sklepów które utrzymują miasto z podatków zusu ponad 1000zł za osobę wcale się nie dziwię że wasz prezydent po kolejnym otwartym markecie będzie musiał wam podnieść opłaty za wodę ciepłą zimną śmieci i opodatkuje wam nawet garaż blaszaki też wasze miasto to ponad 20 marketów same banki ewenement na skalę polski jak rządzi SLD nigdzie tylke w kraju nie ma tylu marketów na mieszkańca małe a wy nadal głosujcie na nich zapytajcie się na sesji rady miasta kiedy może jakiś zakład pracy jak się zapytałem kiedyś to mnie wyprosili z sesji za zakłócanie zebrania rady miasta......
I jeszcze 1 link: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/agata-meble-w-piotrkowie-zatrudni-okolo-100-osob,3786123,art,t,id,tm.html
A Prologis Park Piotrków II mieści się przy DK74 przed Gomulinem - w adresie ma Majków Duży: http://www.magazynyinfo.pl/magazyny-do-wynajecia/Prologis-Park-Piotrkow-II/Piotrkow-Trybunalski/-/11458397/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!