Jestem seniorem i chcę mieć więcej godzin na zrobienie zakupów. Można by jeszcze zrobić dodatkowo od 19 do 21.
a ja mam już an to wyjechane, zakaziłem się, 8 dni przerąbane i nie muszę się już martwić i bać. Chcecie mieć to z głowy ? Idźcie się zakazić, i tak was to czeka a im wcześniej tym lepiej.
Miało pomóc tylko gdyby wszyscy je nosili i nie mieli tego wszystkiego gdzieś to by nie było takiej sytuacji a jak ktoś nie może nosić maseczki to są takie małe fajne przylbice ja chodzę osiem godzin w pracy i mi nie przeszkadza gorąco polecam.
Przecież noszenie maseczek miało nam tak wspaniale pomóc i co zawiodło przestańcie zastraszać ludzi
Chrońmy seniorów 70+, a tymczasem markety w godzinach dla seniorów promocje robią i zachęcają ich do wyjścia z domu. Zastanawiam się, czy przypadkiem takim działaniem nie przyczyniają się do rozprzestrzeniania koronawirusa??? Co myślicie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!