metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jego Ekscelencja ~Jego Ekscelencja (Gość)14.03.2021 18:54

Weż pigułkę.

40

Swolek ~Swolek (Gość)14.03.2021 13:45

Już mało kto wierzy tą całą pandemie

63

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)14.03.2021 13:57

Wolni ludzie nie noszą masek

75

taaa ~taaa (Gość)15.03.2021 14:55

To jest zbrodnia!!! Niemal w tym samym czasie odwołuje się zabiegi planowe (operacje onkologiczne i nie tylko - lekarz umawia, a administracja odwołuje, bo NFZ nie zezwolił!!!) i jednocześnie wprowadza szczepienia na srowid dla przewlekle chorych - chorych onkologiczne podczas chemii i po przeszczepie itp.!!!! Mój mąż, leczony niedawno onkologicznie, leżał w izolatce, z jonizatorem powietrza, personel i odwiedzający w jednorazowych fartuchach i maseczkach, troje drzwi z pełną dezynfekcją. bo każdy drobnoustrój mógł go zabić podczas leczenia. A teraz nie wierzę w to co się dzieje! Szczepienia dla chorych podczas chemio i radioterapii !!! SZOK!!! I to eksperymentalną szczepionką, której skutki będziemy mogli poznać dopiero za czas jakiś... Nawet zbadanej szczepionki nie podaje się nawet przeziębionym, bo organizm musi być silny, aby wytworzyć przeciwciała !!!! I jeszcze to oświadczenie producenta szczepionek, że te nie są szkodliwe i co? Wystarczy, żeby syf ludziom pompować? Jakież to wiarygodne. Analogicznie - po co sądy, skoro złodziej może po prostu przyznać: nie ukradłem, a morderca: nie zabiłem i po sprawie! Jak jeszcze bardziej można upodlić człowieka?!

30

Egoiści bez maseczek ~Egoiści bez maseczek (Gość)15.03.2021 06:28

Wzrost dziennej liczby zachorowań wynosi w ucięciu tygodniowym około 25 procent - napisał w niedzielę w mediach społecznościowych minister zdrowia Adam Niedzielski. Ocenił, że czekają nas trudne chwile. Prezes Warszawskich Lekarzy Rodzinnych doktor Michał Sutkowski jednej z przyczyn wysokich bilansów zakażeń upatruje w podejściu do zasad bezpieczeństwa epidemicznego. - Jeżeli chodzi o zachowania społeczne, to było źle, a jest jeszcze gorzej - przekonywał.

35

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat