O ile pamiętam dwa-trzy tygodnie temu, administrator MZ odwołał wszystkie planowe zabiegi i w swoim roztargnieniu zapomniał poinformować, że za parę dni gwałtownie wzrośnie ilość zgonów. Zapomniał również poinformować, że dużo wyższa umieralność będzie trwała dłużej i nie będzie skorelowana z ilością bieżących zakażeń. Ale to tylko jest taki nic nieznaczący detal.
Odetchnęłam z wielką ulgą. Z telewizji dowiedziałam się ,że Polska jest w pierwszej 50 państw pod względem zwalczania pandemii Covid-19.
Umierają dlatego bo służba zdrowia nie leczy nie ma dostępu do przychodni a jeśli masz wirusa do szpitala nie wezmę bo tam zabierają osoby co saturacja spadła do 60 % a jeśli jest wyższa karetka nie zabierze o czym się przekonałem na znajomej osobie zabrali do szpitala wtedy gdy saturacja była powyżej 40 % i niestety osoba zmarła .
To celowa robota rządu zastraszanie lekarzy ale co innego minister Niedzielski mówi w mediach jak to ratują ludzi i jak saturacja spada do 90 % to wzywać karetkę. Są to kłamstwa rządzących widać chodzi o to by wykończyć jak najwięcej ludzi w ten sposób by sztuczna pandemia trwała jak najdłużej a szczepienia nic nie dają bo generują powikłania mutacje i śmierć a ciemny lud dalej śpi. Trwa ludobójstwo narodu polskiego w białych rękawiczkach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!