mój szef podjął decyzję, że jednak nie będzie pracy zdalnej bo trzeba pracować... jest z PiSu więc co mu zrobią jak ktoś się zarazi i umrze...
Jedyna dobra wiadomość na dziś to to, że zmusili do dymisji p. J.Pinkasa. Miejmy nadzieję, że następca będzie choć odrobinę mądrzejszy ale w przypadku rządu pis .... pewności brak.
Wiecie co ? Ktoś już o tym pisał i faktycznie - w powiecie bełchatowskim nikt nie zdrowieje ! Nie wiem od kiedy, ale liczba ozdrowieńców nie zmienia się. Bardziej wiarygodne są dane ze strony Sanepidu.
a zgon osób które oczekiwały na sor w piotrkowie ,młody chłopak zostawił rodzinę ,a takich przypadków w skali kraju jest więcej ,pod /płaszczykiem/ covit ludzie nie mogą doczekać sie pomocy ,tele-coś tam ,szpital dla wybranych ? smutna rzeczywistości i jeszcze chcą podwyżek ?
Spróbujcie dodzwonić się pod nr 44 648 69 55 jest jedna z poradni w Piotrkowie Tryb.Zastanawiam się czy jej nie zmienić, mimo że są tam dobrzy lekarze.Organizacyjnie pełna klapa.
Mam sugestię do redakcji aby te raporty tytułować według szablonu:
"Covid raport" + data
Urzędy mimo zakazu i zarażeń wśród pracowników nadal pracują... ich jakoś nie zamykają...
Ja dziś dzwoniłam trzy razy do przychodni na piomie. Po godzinie rehabilitant do mnie oddzwonił i zapisał mnie do lekarki. Czyli można oddzwonić! Korona mmu z głowy nie spadła! Pozdrawiam panie i panów fizykoterapeutow.
Warto by wojewodzie przypomnieć, że jest powiat piotrkowski i powiat Piotrków Trybunalski, czyli dwa osobne powiaty. Bo wykazanych jest 14 zgonów osób z powiatu piotrkowskiego a z tabelki wynika, że 11 osób było z powiatu a 3 z miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!