Choćby nawet ludzie umierali na ulicy, to antycovidowcy i tak powiedzą, że to wszystko spisek i ściema i że ci chorzy, to tylko udają chorobę, bo ich przekupił Bill Gates i że to nie żaden COVID, tylko szczepionki nas pozabijają... Choćby 100 profesorów w TV mówiło jasno i wyraźnie, że to niezwykle niebezpieczna choroba i że tylko szczepienia nas uratują, wielu ludzi woli uwierzyć jakiemuś internetowemu znachorowi, który powiada, że on ujawnia ukrytą prawdę, a wszystkie telewizje, politycy, lekarze i dziennikarze kłamią, bo uczestniczą w ogólnoświatowym spisku mającym na celu depopulację przy pomocy zbrodniczych szczepionek. Jak możemy wygrać z pandemią, jeśli kilka milionów ludzie w Polsce prawdopodobnie wierzy znachorom, a nie lekarzom? Równie dobrze można nie wierzyć geografom, którzy twierdzą, że Ziemia jest okrągła, a Polska nie leży w Afryce, tylko w Europie, matematykom, którzy twierdzą, że nie można dzielić przez zero, fizykom, którzy twierdzą, że nie można przekroczyć prędkości światła itd.
Kochani antycovidowcy. Ja dałbym wam pełną dowolność w stosowaniu lub nie, środków ochrony osobistej. Nie noście maseczek, nie myjcie łap, możecie nawet wylizać poręcze w miejskim szalecie. Nic mnie to nie obchodzi. Trzymajcie tylko dystans ode mnie, bo mogę się bronić wg własnych kryteriów wolnościowych-np. uderzeniem kijem długości min.1,5mb. Ale skończcie już z tym swoim nudnym, namolnym gadaniem na okrągło tego samego, bo mnie to nie obchodzi. Pasi? Musi!
Ludzie się budzą więc dokręcają śrubę, stąd nowe restrykcje i straszenie kolejnymi. Architekci Nowego Ładu zaczynają coraz bardziej naciskać pedał gazu i przyspieszać, oczywiście to wszystko dla naszego dobra. Niedługo obudzimy się w nowej wspaniałej rzeczywistości, gdzie będzie panował ład, porządek, sprawiedliwość i dobrobyt i oczywiście dyscyplina. Ale zanim to nastąpi przeżyjemy i zobaczymy rzeczy o jakich nie śniło się filozofom, nawet tym marksistowsko-leninowskim. Stare chińskie przekleństwo mówi "obyś żył w ciekawych czasach", więc wszystko dopiero przed nami.
do ~goć_gosc te liczby nie wynikają z tylko przyczyn zachorowania na covid . Wg oficjanych danych na covid zmarło ok 20 tys. pozostała liczba to ofiary braku dostępu do służby zdrtowia spowdowane lokdałnami ogłaszanymi przez nie-rząd pisu. Czytajcie dane dokładnie i zr zrozumieniem.
Niestety osoby ze wsi generalnie nie przestrzegają obostrzeń, nie noszą maseczek, albo noszą ale pod brodą i wyniki są. A szpitale nie są z gumy i personelu medycznego nie przybywa.
Noszę trzy maski, codziennie nacieram ciało spirytusem, wlewam spiryt do środka, denuncjuje i kapuję na wszystkich co nie mają maski, pragnę codziennie szczepionki. Co jeszcze mogę zrobić dla chwały i potęgi sekty mamony ?
A czy ktoś się zainteresował ile osób jest zakażonych a ile na kwarantannie w Mediatece? Dlaczego wszyscy pracownicy nie są na kwarantannie? Przecież nie wiadomo, kto jest jeszcze zakażonych.
Maseczki nic nie dają mam znajomych na Białorusi tam kto chce to nosi maseczki a kto nie chce nie nosi żadnego przymusu nie ma wszystko pracuje normalnie nie to co u nas a kto zachoruje to się leczy . Te wszystkie obostrzenia nie dosć ,że są nielegalne to i tak nic nie dają po za niszczeniem gospodarki. Niech szczepią dalej będzie coraz więcej zakażonych bo osoby zaszczepione zarażają puki u nich nie powstaną przeciwciała a to trwa ze trzy tygodnie.
Właśnie moja znajoma zaszczepiła się i teraz mija dwa tygodnie i całą rodzinę zaraziła w domu tyle pożytku jest ze szczepienia
No A a we wschodniej części miasta w najlepsze w jednym z fitness klubów trenują tzw.sportowcy zawodowi.niech właściciele jadą na protest do Warszawy jakie to biedne i poszkodowane
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!