Mi juz drugi raz wykryli covida a najlepsze ze nie mam zadnych objawow. Na szczęście we wtorek sie konczy kwarantanna. Takiego covida to mogą mi dawać.
Ludzie nie mogą się dostać do lekarzy, umierają w karetkach i bez pomocy. Co nam daje PiS - brak opieki a tylko dorabiają się na wirusie.
Każdy z władzy ma interes związany z epidemia jedni na maseczkach a inni w aptekach zarabiają a wszyscy z psem związani!
testy sa zle diagnoza zle przeprowadzana i proceduzy ktore sa sa bardzoe zle niedopracowane
Mojegi kolegi kolega ze strony brata siostry babci szwagierki tescia też podobno ma tego kowida18
Kochani czy ktoś zaobserwował w ostatnim czasie zamykanie aptek w regionie.
Okazuje się że apteki zamyka obecną władza Wojewódzka a zostawia apteki radnego który dołączył do PiS
Zamykane są apteki w Kamieńsk do zamknięcia są apteki w Gomunicach i Rozprzy a wszędzie tam ma apteki radny z PiS?!
Czy to przypadek?
Czy działanie polityczne?
Dlaczego wciąż są rozbieżności w ilości zachorowań w powiecie?.Starostwo podaje 22 osoby a na e Piotrków 34.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!