Siemoniak z PO powiedział, że podobne, jak nie większe pieniądze wydał.
Pytanie do redakcji epiotrkow.Czy jesteście w stanie podać publicznie ile wyjeżdził starosta Piotrkowski.Wojt gm.Rozprza.Prosze o odwagę obiektywną.?
Jak może cała rodzina jeździła do "bulu" to co w tym dziwnego? Hulaj dusza piekła nie ma, bo podatnik za wszystko płaci i jaki rząd by nie był zawsze będzie tak samo, a ludziom smogiem się oczy zatyka ażeby, inne brudy zasłonić! Tak było jest i będzie aż do końca świata!
Ja miesięcznie przejeżdżam około tysiąca kilometrów co daje rocznie 3600zl i to tylko do pracy i na zakupy... Kto mi za to zwróci?
ech... dziewczynki, to która chce pracę w MON? ja kocham wszystkie kobiety :*
Chojniak na czas wizyty prezydenta Dudy kazał ocieplić, otynkować i pomalować ścianę w pobliżu muzeum. Wszystko ze względów estetycznych. Po wizycie ścianę wyburzono. Kosztowało to mieszkańców Piotrkowa 20 tysi. Można? Oczywiście, można!
250 tys. zł dla MON. Gigantyczne premie dla ludzi Macierewicza, Macierewicz dostał 81 tysiaczków za zniszczenie polskiej armii , ile teraz dostanie Błaszczak następny pisowiec za posprzątanie s...., Sprawa Misio to patologia, jak oficerowie WP mogli cywilowi oddawać honory, żałosna parodia, która nie powinna mieć miejsca w normalnym cywilizowanym kraju, z zaznaczeniem cywilizowanym!
Przez rok ? Pani HGW przez kilka dni w USA na telefon 50 000 pln ,to on cienias jest przy "bufetowej"
Eee, to cienki podróżnik z tego Misia. Przecież w takim tempie nie przejechałby nawet w 80 dni dookoła świata. A w ogóle to ktoś wie, po co jest ten Miś?
;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!