Szkoda,że pan Paweł myśli tylko o tym,żeby medialnie nagłośnić "łabędzi krzyk". Cóż nie udało mu się ponownie zostać radnym, urażona ambicja i niechęć do pracy zespołowej. Lubi sam błyszczeć...
Widać, że p. Ciszewski cały czas nie może się pogodzić z przegraną w wyborach. Mieszkańcy tak wybrali!!! Na całe szczęście.
No to mamy drugiego, tylko piotrkowskiego Palikota. Myślę, że psychicznie nie jest najlepiej.
Paweł Ciszewski zachował się godnie. Na pewno nic nie robi sobie z przegranej w wyborach. Przecież on nie prowadził żadnej kampanii wyborczej, dał miejsce na liście innym. Małe grono osób wie ile on robił w PO i wcale nie chciał błyszczeć. Po prostu jak coś się robi, to powinno robić się to dobrze i Paweł Ciszewski był takim przykładem. Platforma w poprzedniej kadencji była w opozycji do obecnego prezydenta, tak było i do niedawna ale jak widać sprzedała się za "czapkę gruszek". Jak to było w "Krzyżakach": ".... pogański to kraj, pogańskie obyczaje.."
mógł dokończyć że Czapla zostaje wice-
Racja bo zostały tam same wataszki. Dla Pana Ciszewskiego brawa za Honor i posiadania tzw. "jaj".
Nie moja opcja ale facet ma u mnie dużego plusa za zachowanie. Oby więcej ludzi z "jajami" było.
Co Nacja to racja. P.Ciszewski to urodzony dyplomata. Na salony go nie dopuszczą bo potrafi odróżniać pieniactwo od racjonalnego myślenia. Platforma bez niego to jak łódź bez sternika. Czapla zdradził PO i już jest do odstrzału.
Panie Pawle, Pan tez pracował u Chojniaka, czy wtedy było tez Panu źle. Dlaczego Pan wtedy nie rzucał papierami i nie odchodził?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!