To znaczy, że powinien już oddać prawo jazdy i przesiąść się na fotel pasażera lub do PKS-u, skoro przy niewielkiej prędkości, w mieście na ulicy, nie potrafił zauważyć przeszkody na drodze i się przed nią zatrzymać lub ją ominąć.
ja znam kierowce ale nie powiem. nie dostosowanie predkosci zal ja swoje wiem iwiem ze jechal ostroznie i ze tamto auto bylo nie oznaczone!!!
Śmieszne i żałosne ( dla mnie głównie smutne) jest nie zauważanie takiego faktu.
Ręce opadają jak się czyta takie licytacje.
Fakt pozostaje faktem, krzyk tu nic nie zmieni.
Każdy dzień dostarcza nowych tego dowodów.
a ty w tych 80 skoro tak oburzony/a jestes ??
zima wychodzi kto MA prawo jazdy a kto UMIE jezdzic i JEST KIEROWCA!
....Główną przyczyną zdarzeń było niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze i nadmierna prędkość.....a może raczej główną przyczyną zdarzeń było i jest nieprzewidywanie przez kierujacych pewnych sytuacji na drodze,a nie koniecznie predkosc i warunki atmosferyczne.
Ani śmieszne, ani żałosne. To prawdziwe i smutne.
Niestety, około 80% kierowców w tym dzikim kraju nie powinno kierować nawet taczką...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!