Była na końcu i nagle kilka tysięcy głosów do przodu nie dziwne?może mógłby ktoś to sprawdzić jak to się stało
może przyjedzie z bratem i szwagrem.fajnie wreszcie "nowocześnie"
niestety coś dziwnego działo się z tym głosowaniem - sam autor teledysku omawiał to na swoich vlogach. Szkoda naszej SP12 - jedyna szkoła podstawowa która się tak wysoko dostała. Wiem, że to idol głównie nastolatek i dlatego szkoda bo dziewczyny zrobiły wiele ale niestety nie udało im się. Dziękuję Marcinowi za zaangażowanie bo gość zrobił kawał dobrej roboty !
Lipny to ten konkurs był, pewnie było z góry wiadomo, kto ma wygrać.
Kto o tym konkursie wiedział? Swoją droga to słyszałem od osoby, która kiedyś w TVN była na planie Tańca z gwiazdami jak ustawiano kto ma wygrać którąś tam edycję (chyba 10tą) mimo, że jeszcze nie było głosowania. Zrobiono to podobno z pobudek czysto komercyjnych aby dana gwiazda podpisała z TVN jakiś tam kontrakt. Więc przestałem już wierzyć w jakiekolwiek głosowania na żywo w takich programach.
szkoda dzieci chcialy wygrac nasze miasto slabo sie do tego przyczynilo moglismy glosowac wszyscy a bylo by pierwsze miesce
To ściema jest. Jakieś tam Lipno na zadupiu wygrywa bo do tej szkoły chodzi koleś, który gra w tym serialu a pani nauczycielka tej szkoły gra w serialikach TVN. O czym tu gadać. TVN=KŁAMSTWO 24h/dobę. Sprawdzałem kiedyś wyniki ok godz 23.50 i nasza 12 miała ok 2300 głosów przewagi ale już o 7 rano tamta szkoła miała ok 3000 więcej. To nie jest realne. Szkoda dzieciaków ale może się dowiedzą że TVN to jest TeFauszEn
Kto to jest ten Dawid Kwiatkowski? Przecież to jego śpiewanie jest okropne. To aktualny idol nastolatków? Masakra.
Czy chodzi o serial tzw. paradokumentalny pod tym samym tytułem? Jeśli młodzież ogląda takie głupoty, to źle rokuje na przyszłość.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!