Nie wiem nie widzialem niech sobie robia wyniki bez naszej pomocy...
rąk chodzi również o osobę ze zdjęcia...ALE również chodzi o datę i czy ktoś był w sklepie !! Wyraźne jest napisane czy ktoś pamięta to zdarzenie !! Więc o to również chodzi
Taki żarcik:
- co Pan robił 10 grudnia 2005r. o godz. 11.42
- siedziałem na fotelu z kalendarzem w ręku i patrzyłem na zegarek.
Ja już po prostu nie mogę wytrzymać z tymi ogłoszeniami o pomocy policji. Po 4 miesiącach pytają się ludzi czy widzieli jakiegoś gościa w Biedronce (bo wygląda mi to na Biedronkę). Będę sobie od dziś zapisywał kogo widziałem, może za pół roku okaże się, że będzie to potrzebne policji :)
Tak, tak na pewno pamiętam, że 12 listopada 2015 roku byłem w tym sklepie w tym czasie i robiłem zakupy...
Wczoraj bylam w aptece i starsza kobietka ukradla na moich oczach paste do zebow xD zaplacila za jedna wziela dwie bo tak zamotala aptekarka. Babka lat ponad 70. I ze mlodziez jest zle wychowana?
Jakoś nie wyobrażam sobie schować słodyczy na taką kwotę i wyjść z nimi nie zauważonym chyba ktoś chce chłopakowi coś przybić.
Weźcie się za pedofili i gwałcicieli a nie małolata ścigacie o głupie słodycze :)
Dajcie spokój chłopakowi. To tylko trochę więcej niż to, co posłowie partii łaskawie nam dziś panującej wycyganili z budżetu państwa za podpisanie listy obecności na posiedzeniu, z którego się urwali. A jakby policzyć wyjazdy do Madrytu?! Dajcie chłopakowi spokój, nie wypada!
Jak go gdzieś spotkam,to dostanie luja ogłuszacza ,a następnie zastosuję kołowrotek. Więcej tak nie zrobi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!