Pleban już ma tłok aut przed kościołem z głowy. Zakapturzenia ciąg dalszy :(((
A wojt nie ma już się czym zajmować ? Zamiast robić pie$$@#@&przony parking (gdzir przed kosciolem sa juz dwa ! ) powinien sie zająć obiecaną salą,chodnikami i naprawa ulic. pewnie zacznie to robić miesiąc przed wyborami- tak jak robił to ostatnim razem.
Nie pozdrawiam
W tym kraju co zbudowano nadal wszystko się niszczy i dlaczego a może budynek znowu będzie potrzebny jak wyjdziemy z unii bo wtedy Brukselski dyktat sie skończy z limitami i wróci normalność tak jak było przedtem a więś znowu będzie rozkwitala bo dziś przez 10 lat obecnosci jest degradacja i niszczenie wsi a dotacje dostają ci cwaniacy co za komuny bogaczmi byli
Ciekawi mnie czy to będzie parking podziemny czy piętrowy, aby wszystkie pojazdy mieszkańców jakoś zmieścić. I może też warto się zastanowić czy nie upchnąć tam jeszcze maszyn rolniczych. Rozumiem że będzie to bezpłatny parking dla mieszkańców.
70 zł za m2 ?????? na wiosce ??? w Piotrkowie budowlane po 50 zł. Poszaleli :)
Odpowiem na wpis do mojego kom. .
Jakoś nie widze by Piotrków się rozwijał jak mówisz i co uważasz ,że wszyscy przeniosą się do miasta to jesteś w błędzie .Faktycznie wieś upada ale tylko przez politykę naszych rządów i za chwile okaże się ,ze swojej żywności nie bedziemy mieć i będziemy ze stanów truciznę kupować bo taka jest globalna polityka USA wobec takich krajów jak my.Oby nie doszło do podpisania umowy o wolnym handlu ze stanami bo to będzie katastrofa dla unii to tak jak by z nimi wojne przegrać i nie bedziemy mieli prawa w naszym kraju do niczego
Ten budynek tak źle jeszcze nie wygląda można go jeszcze wykorzystać. Parking dla mieszkańców w Bujnach. To brzmi bardzo ciekawie i zalatuje mi bujaniem mieszkańców. Jakoś nie mogę uwierzyć że tej działki nikt nie chciał kupić, cena i teren wyjątkowo atrakcyjny. Co stało na przeszkodzie panie wójcie? Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!