metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.09.2017 22:52

Bla bla bla. Przedwyborcze skamlanie skazanych na porazke opizycjonistow. Radny Gajda to powinien nabrać troszku ogłady. A co do reszty lepszych ę gębie to pamiętajcie liczą się czyny ,a nie słowa. A wy tylko nie, ble,ble.

23

Dekretem biura politycznego... ~Dekretem biura politycznego... (Gość)29.09.2017 07:43

obchody 800-lecia Piotrkowa Trybunalskiego uważa się za fascynujące!

72

Jedno jest pewne ~Jedno jest pewne (Gość)28.09.2017 09:19

obchody rocznicowe są beznadziejne!

127

ja z PT ~ja z PT (Gość)27.09.2017 22:03

Radny Gajda - z jednej strony wita się z wszystkimi słowami "szczęść Boże" i woła o mszę dziękczynną, a z drugiej zieje nienawiścią, zawiścią i ubliża bliźniemu... Pamiętacie krzyżowców z lekcji historii? Z Bogiem na ustach wyrzynali tzw. niewiernych...

157

przepraszam mieszkanców ~przepraszam mieszkanców (Gość)28.09.2017 07:51

Jak głosowałem na P. Gajdę to myślałem , że to ten z radia a nie z muzeum

69

cynik ~cynik (Gość)28.09.2017 06:10

Drodzy Radni Piotrkowa pogódzcie się. Przcież "obchody uroczyste" można powtórzyć. Ogłoście, że historycy się pomylili, że odkryto.... nowe dowody,że Piotrków powstał rok później I takie tam... Nie takie rzeczy w Polsce się zdzarzały. Fajnie" byłoby kolejny rok świętować. A i wiele elementów "obrządku" uroczystego można by poprawić. No i wydać przy okazji "trochę" grosza publicznego.

132

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)28.09.2017 12:11

Wczorajsza dyskusja pokazała, że zarówno radni opozycyjni, jak i ludzie obecnej władzy są po jednych pieniądzach. Nie było żadnej merytorycznej dyskusji, tylko licytacja stron na chamstwo i hipokryzję. Panie radny Gajda, obchody 800-lecia również mi się nie podobają i uważam, że poza dniem ormiańskim miasto nie przygotowało nic ciekawego, a wciąganie pod obchody 800-lecia ślubowania pierwszaków, czy świąt narodowych jak rocznica uchwalenia konstytucji 3-go Maja ośmiesza Magistrat, ale...plan obchodów nie był żadną tajemnicą. Od końca 2016 roku wiadomo było jakie imprezy będą towarzyszyć 800-leciu. Od razu było widać, że urzędnicy nie mają pomysłu na uczczenie tej rocznicy. Trzeba było więc wtedy omawiać to w komisjach i na sesjach rady, krytykować lub ba, nawet zorganizować własne, społeczne obchody. Plan marnych obchodów znany od roku, a pan radny budzi się niemal w październiku, kiedy jubileusz zbliża się do końca. Trochę powagi panie radny Gajda.
Władze oczywiście nie lepsze. Z jednej strony sekretarz rady miasta mówi o włączeniu się w obchody i zgłaszanie pomysłów, z drugiej kiedy pojawia się fajny pomysł na monetę pamiątkową lub znaczek, radni obozu rządzącego odrzucają te propozycje. Więc panie sekretarzu, niech pan nie mówi o otwartości władz na włączanie się w obchody 800-lecia.

193

. ~. (Gość)29.09.2017 21:03

Wstyd że w Piotrkowie PiS reprezentują takie osoby

13

cu cu bala ~cu cu bala (Gość)28.09.2017 08:15

ta Czubała nigdy nie grzeszyła inteligencją, siedzi na tych sesjach i p......dzi w stołek

163

JTTM ~JTTM (Gość)29.09.2017 22:00

355+50+210 tysięcy = 615 tysięcy. Jak imprezy miały wam się udać, skoro dla pana sekretarza Munika suma tych kwot, to: blisko 500 tysięcy złotych.
Liczyć nie potraficie, to i imprez robić nie potraficie. Generalnie, ponad 700 tysięcy poszło się je.... .
A nie mówiłem kilka miesięcy temu, że tak właśnie będzie? Komu i co powinno się za to urwać?

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat