Rozmowa z radnym Gajda jest jak gra w szachy z golebiem, niewazne jak dobrze grasz ,golab i tak przewroci wszystkie figury, na..a na szachownice i bedzie dumnu z wygranej.
Jedyny który potrafi powiedzieć prawdę prosto w oczy! Ma mój głos!
Czubała to się nie powinna gniewać :D bo kto zorientowany ten wie, że w głowie szyszki z przeciągiem.
"obchody nie powinny przebiegać tak, jak powinny" Na tym sie zaciąłem
355+50+210 tysięcy = 615 tysięcy. Jak imprezy miały wam się udać, skoro dla pana sekretarza Munika suma tych kwot, to: blisko 500 tysięcy złotych.
Liczyć nie potraficie, to i imprez robić nie potraficie. Generalnie, ponad 700 tysięcy poszło się je.... .
A nie mówiłem kilka miesięcy temu, że tak właśnie będzie? Komu i co powinno się za to urwać?
ta Czubała nigdy nie grzeszyła inteligencją, siedzi na tych sesjach i p......dzi w stołek
Wczorajsza dyskusja pokazała, że zarówno radni opozycyjni, jak i ludzie obecnej władzy są po jednych pieniądzach. Nie było żadnej merytorycznej dyskusji, tylko licytacja stron na chamstwo i hipokryzję. Panie radny Gajda, obchody 800-lecia również mi się nie podobają i uważam, że poza dniem ormiańskim miasto nie przygotowało nic ciekawego, a wciąganie pod obchody 800-lecia ślubowania pierwszaków, czy świąt narodowych jak rocznica uchwalenia konstytucji 3-go Maja ośmiesza Magistrat, ale...plan obchodów nie był żadną tajemnicą. Od końca 2016 roku wiadomo było jakie imprezy będą towarzyszyć 800-leciu. Od razu było widać, że urzędnicy nie mają pomysłu na uczczenie tej rocznicy. Trzeba było więc wtedy omawiać to w komisjach i na sesjach rady, krytykować lub ba, nawet zorganizować własne, społeczne obchody. Plan marnych obchodów znany od roku, a pan radny budzi się niemal w październiku, kiedy jubileusz zbliża się do końca. Trochę powagi panie radny Gajda.
Władze oczywiście nie lepsze. Z jednej strony sekretarz rady miasta mówi o włączeniu się w obchody i zgłaszanie pomysłów, z drugiej kiedy pojawia się fajny pomysł na monetę pamiątkową lub znaczek, radni obozu rządzącego odrzucają te propozycje. Więc panie sekretarzu, niech pan nie mówi o otwartości władz na włączanie się w obchody 800-lecia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!