Nie panikuj. Na pewno korki nie będą większe niż teraz, gdzie głównym żródłem korków są kierowcy nie umiejący sprawnie ruszyć na zielonym świetle w Poniatowie. A przy takim natężeniu ruchu potrzeba nowego przebiegu drogi na odcinku Piotrków Trybunalski - Sulejów. To zapowiadana od lat droga ekspresowa S12, której rozpoczęcia budowy nie można się doczekać.
Nie wierzę w płyny ruch.Pamiętam remont mostu w Sulejowie i związane z tym potężne problemy.Na działkę na Podklasztorzu jechałem blisko godzinę....
Wiemy gdzie cie szukac......
a wy widzieliście tą kapliczke co jest przy drodze ? ona sie nadaje tylko do wyburzenia nie wiem na czym wam tak zalezy , chyba nie na tych 100 letnich cegłach
STOP burzeniom mostów w Przygłowie ! dołączcie się do mojej akcji na facebooku !
Od czterdziestu lat jeżdżę tą drogą pomiędzy Piotrkowem a Sulejowem od zawsze było wąskie gardło .Rozwiązaniem by było poszerzenie drogi , lecz na przeszkodzie stała kolej wąskotorowa z wapienników do Piotrkowa .Nie ma wapienników , nie ma wąskotorówki . Może by teraz. Sokoro budują drugi most w Przygłowie to może by tak nie burzyć starego tylko go wyremontować i zamiast budowy dwóch rond drogę poszerzyć do czterech pasów czyli po dwa w każdą stronę .Co nowe władze obiecywały takie rozwiązanie a po dojściu do koryta sprawie ukręcały łeb.ŻĄDAMY POSZERZENIA DK NR.12.
Nigdy w życiu! Problem może rozwiązać jedynie budowa drogi ekspresowej S12, która ma rozpocząć się za 2 lata. Proponowane przez Ciebie rozwiązanie jest bez sensu. Przecież przy tej drodze - w Przygłowie i Poniatowie mieszkają ludzie, a Ty chcesz im zrobić autostradę przed oknami?
A teraz co mają :tir za tirem bez ekranów dźwiękochłonnych i co myślisz ,że są szczęśliwi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!